2006.02.07. Kedd

Gondoltam itt az ideje egy kis eredetiségvizsgálatnak.
Sikerült jól felhúznom magam. Az első helyen még tegnap mondták hogy ma menjek, 10 órakor szabadok lesznek. Erre ma bejelentik hogy más furakodott be. Drakulálok. Második helyen pesten volt a kollega, harmadik helyen 2 hét múlva talán, mert rendszer frissítés van. Negyedik helyen azt mondták jöjjek vissza amint feladtam a csekket. Miután visszamentem a csekkel a kezemben, a csávó leb*szott hogy nem vagyok beírva, úgyhogy méltóztassak időpontot adni mikor viszem. Már qrvaanyázni sem volt erőm, elfogadtam a holnap reggeli 9 órát (ha már egyszer befizettem...).

Viszont megjött az új légszűrő, olajsapi, és vettem dísztárcsákat. Kezd egész elfogadható kinézete lenni. :) A régi olajbeöntő sapi totálkár volt, örülök hogy nem kell aggódnom tovább miatta. Légszűrő marad tartalékba. Kondit sikerült szerezni a letört helyére, csak kicsi a furata úgyhogy át kell nyomni 6 -os fúróval a tartóvasát.
Sajna a karbi és a légszűrő közé még nem sikerült szerezni gumicsövet, de kaptam tippet mit keressek "kompatibilis" címszó alatt. :)

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!