2006.11.02. Csütörtök

A szülői tiltás ellenére meglógtam ma a garázsba. 8) Gondoltam megpróbálom beállítani a BIS szelephézagjait, legalábbis megnézem rendben van e (azóta nem néztem amióta nálam van).
Hát elég durva játék. Előszöris megvárni amíg a kipuff lehűl, majd a kipuff mögé beerőszakolni a csavarlazító sprét, aztán nagy nehezen letekerni a két anyát. A fedél alatti tömítés nem akarta elengedni magát, ezért eléggé meg kellett fenyegetni kalapáccsal (a fedelet). A fedelet kierőszakolni a kipuff leömlői között művészet. Visszatuszkolni még inkább. :D Szelepváltásokat lecsekkolni megint durva, mivel lentről lehet nézni, viszont csak fenn lehet bohóckodni (tolás vagy forgatás). A szelepfedél levételekor természetesen az olaj a kipuffra folydogál, ami kitűnően füstöl a beindítást követően. :)
Amúgyis durva a szerelés, mert aknából még nem kényelmes, aláfekve már nem kényelmes. Tudtam hogy egyszer megszívom a BIS -t a szerelés miatt, na ennek most jött el az ideje.

Eredmény: az elülső henger szelephézagja eltűnt. Beállítottam az összeset 0.15 -re, addigra szépen hűlt a motor. Meglátjuk hogy fog indulni ezekután. :)

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!