2006.12.03. Vasárnap

Ma érkeztem meg az évi utolsó taliról.

Unalmasan indult a dolog. Az indulásom időpontját rábíztam egy útvonaltervezőre. Reggel nem akaródzott felkelni az ébresztőóra csörgésére, félálomban azt számolgattam hogy 90 -es országúti áltaggal nagyjából mennyi idő alatt lehet megtenni a távot. Kb 1 órával később indultam ezért (& tovább aludtam :D ), de még így is 5 perccel a megadott idő előtt befutottam fehérvárra. :)
Fehérvártól pestig megint eseménytelen volt az út. A célbaéréskor még csak 2 ácsingózó ember volt, úgyhogy behúztunk a bótba'. :)
Aztán elkezdtek szállingózni az emberek. Wolfynak beállítottuk az elszúrt gyújtását, majd irány a libegő. Kb eléggé szétszakadozott a mezőny vonulás közben, de ugye minden jó ha van vége. :D
Libegőzés után kajálás, majd közgyülekedés volt a téma. Én csak sálat kaptam ajándékként, de az is korrekt (neeekem teccik 8) ).

Innentől fordulatot vett a programom:
GEO és Barbi vendégül látott erdőkertesi házikójukban (amiért ezer hálám és köszönetem), igaz közölték hogy tömegnyomor várható. Ez kb egy Áron, egy Csuteee, egy Kispocok (& többiek) képében jelentkezett. :D Az volt a terv hogy másnap beslattyogunk a műjégre korcs olyázni.
Kaptam egy utast is, akinek per pillanat nem jut eszembe a neve. :D Erdőkertesre beérve egyszercsak lefulladt a motor alapjáraton. Lendületből kettesbe, kuplung fel. Megy. Következő kereszteződésnél megint le akar fulladni. Célbaéréskor le is fullad a motor automatikusan.
Némi morfond következik, majd éjjeli szerelés. Alapjárat úgy hullámzik mint emberek a fradi koncerten (már amikor éppen nem üres a stadion tömegverekedés miatt). :D Karbi szétszed, koszt (nem kaja :D ) keres. Benzinszűrőben gyanúsan kevés a benzin, de hamar kiderül hogy van elég. Karbi összerakás (& talpcsavarok meghúzása) után beröff, de csak hangyányival lett jobb. Attól még le akar fulladni... :)
Vasárnap reggel stratégiai megbeszélés Áronnal: szerinte bakelit tálca megrepedt, szerintem nem kellene a saját esetéből gyököt vonni. :D
Csanakot felhívom, szerinte alapjárati fúvóka. Mondom az meg hol a fenében van. Gyorsan kioktat (ezer hála és köszönet a segítségéért). Csuteee adott szerelős kabátot, ami mellesleg pénzzel és csapággyal van kibélelve. Ha lett volna kávéautomata ott akkor simán meghívom. :D Kispocok adott a kívánságomnak pengén megfelelő csavarnyúzót, aztán meló.
Hát, szegény eléggé bedugult. Biztos ami biztos, azért rittig Áronnak adtam oda, hátha leszáll a bakelit tálcámról. :D Ő nagy kegyesen kipucolta, majd összeraktam a szerkezetet, és láss csodát, a BIS életre kelt. :)

Hazafelé - hogy ne legyen unalmas az élet, Csuteee (& midfárere) letértek a 6 -os főútról, majd az M0 -ásról fel akartak hajtani az M7 -esre. Hála az égnek még előtte megálltam, aztán visszakecmeregtünk, majd én mentem elöl. A célpont a velencei tó volt, ahova sikeresen meg is érkeztünk. Itt pihentem picinyt (thx Csuteee kollegának és ismerőseinek), majd hazaindultam immáron egyedül.

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!