2007.01.14. Vasárnap

 Kipucoltam a karbit tételesen. Hála az égnek a karbi fedelének egyik csavarja kiment, így lehetett nagyobb menetet belefúrni.
 Továbbá találtam egy flexibilis csődarabot a garázs munkapadján. Gondoltam megkérdem öcsémet ez az e amire gondolok.Mármint hogy jó e kipuffhoz. Nosza be is próbáltam a leendő helyére. Méretre pont kijött. Csak pár bilincs kellett, meg egy jó kés, és be is került a helyére (a légszűrőház és a kipuff melegítőcsonkja közé). Aztán gondoltam ha már ez megvan, meg kellene nézni, nem e hozható előrébb a csonk másik oldalára menő hőálló cső. Az ugyanis bemegy a kasztni végébe, a jobb hátsó lámpa mögé (minél kevésbé szenyezett levegőt szivogasson). A lámpa leszedése után kiderült miért nem akar előrébbcsúszni a cső: az ugyanis egy műanyag bilinccsel oda lett erősítve a kasztnihoz. Bilincs kipattint, és...  hát a cső az sajna olyan lapos hogy ihajj. Öcsi szerint nem fogha túlélni a kalapálást (mivel valami szövetszerű anyagnak nézett ki, meg kb betonkemény volt). De mivel szép drótdarabok kandikáltak ki a csőböl, gondoltam egye fene. A cső túlélte a dolgot, szépen ki lehetett kalapálni. Fogóval feszegettem egy peremet rá, kapott egy bilincset, és fel is ment a helyére. Végre üzemképes a téli üzemmódja a póknak. :)

 Bónuszból hazaindulás előtt még szétesett a hátsó ajtó zárja. Előkerült egy-két kalapács, na most próbáljon szétesni. :D

Na az a szép alucső az. :) Téli üzemódban ezen keresztül fűti a beszívott levegőt

Kommentek

KG

Hulló!
Aki történetesen nem birtokolt még BISt (történetesen én), annak szerintem fingja sincs arról, hogy Te most miket írtál ide le. :)
Esetleg ha képeket mellékelnél, akkor tudnánk, hogy az öcséd nem a wc tartály lefolyójának megjavításához talált egy megfelelõ csõdarabot.
Köszike!
Üdv. Egy lelkes olvasód

VadMacs

KG #1845:
Kedves Olvasó!

Mivel fenemód retkes lettem a fûtéscsövek fogdozásától, ezért nem fogdoztam a fényképezõgépet. Azóta be lett vissza rakva a karburátor nevû csodálatos masina, és ez takarja az amúgy szerényen megbúvó csöveket. Majd alkalomadtán készítek fotókat, hogy boldog lehess :D

Üdv: A tulaj

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!