2007.01.20. Szombat

Ma megvolt a szokásos pofavizit.

Előszöris betettem az új szivatóbowdent (ami 3/4 éve megvan), vagyis a huzal részét. A réginek se híre se hamva, viszont ami benn volt helyette azt az előző tulajok odacsomózták a szivatókarra (amihez fúrtak egy pici lukat az eredeti csap furata mellé). Így viszont eleve meg volt görbülve a kar alatt szerencsétlen huzal, ezért a szivatókar visszanyomásakor először maga alá csévélte a bowdent, majd ezután tolt a karbin valamennyit. Kb fele annyit mozgott a karbin a kar mint kellene.

Másodjára cseréltem kondit, hátha az vola a ludas a múltkori leállásnál. A kondit a BIS (ezen belül is Marelli) gyújtásszabályzóján kicsit más móka cserélni. Egybe van vezetékelve még pár alkatrésszel, így vagy egyben cseréli ezeket az ember, vagy azt csinálja amit én. Azaz drót nyissz, majd normál pók kondiról is drót nyissz, és összeforraszt. Találtam némi szigetelőanyag hiányt is a drót másik (zöld) ágán, az is kapott raganyószalagot. :)

Harmadjára kötegelővel odafogattam a benzincsövet a szivatóbowden házához. Annyira lazán volt hogy elkezdte kivágni az egyik hűtővizes cső fémbilincse. Szerencsére van anyagvastagsága, de a cső az cserés lesz hamarosan.

Ezután gondoltam belenézek az AC alá, a Csanakkel megbeszélteket próbáltam ellenőrizni. Hát van pár dolog aminek nem egészen olyannak kellene lennie mint amilyen állapotok most vannak. Erről majd később, még folyamatban lévő az ügy. :)

Ja, és KG nevű hűséges, kedves (asszem' itt abbahagyom az áradozást :c) ) olvasónk kérésére a múltkori művelet eredményéről képek. :D





Mex és környéke BIS kondija szerelékekkel. Ott a sérült szigetelés is Átszerelve a léges kondijával :) Vízcső a Kókány sufnyituning

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!