2007.04.10. Kedd

Mára volt megbeszélve a Zeus -os srácokkal hogy méretet vesznek a kipuffhoz. El is gurultam hozzájuk, majd némi késéssel megkezdődött az állapot felmérés. Nagyjából odapróbálták a dobot, elmondtam mire kell figyelni (fűtés, szelepfedél, hátsó spoiler). Kérdezték kell e kipuff vég, mire mutattak egy szép véget, persze örömmel rávágtam hogy jöhet. :D

Második napirendi pontként elpostáztam a léges kerekét a gumishoz. A gumisnál persze megkérdeztem az állandó kérdések egyikét, hogy ismer e valami megbízható fényezőt. Kaptam is mindjárt egy ajánlást. El kellett menni egy sormási illetőhöz, aki lakatol, fényez, de foglalkozik sok mással is (pl műanyag hegesztés, autóápolás, stb). Az udvarán láttam egy nagyon szépen kipofozott Skodát. :) Az illető mondott egy árat, ami nekem nagyonis megfelelt. Ki lett tárgyalva a lakatolás, fényezés, alvázvédelem, anyagárak, meg az hogy tud normális kasztni elemeket szerezni. Kezd összeállni a kép, végre... :)

Aztán elmentem futóművest nézni. Az első gumik belső széleit ugyanis nagyon elkezdte nyalni az utóbbi pár hétben. Alátétezéssel belőtték a futóművet, most végre nincs akkora batár nagy terpesztése, de az úton is nanyon jól viselkedik. :) Ott egész jók voltak a fényviszonyok, a kocsi alá bemászhattam, így látni lehetett az alváz állapotát. Nos hála az égnek azzal semmi baj, az eddíg tudodd bajokon kívül nincs más gubanc, szóval legalább emiatt lenyugodtam. Aztán lehet gumit vadászni... Viszont meglepődtem hogy a BIS -nek a műszer szerint más futómű beállítása van mint a légesnek.

Kommentek

Törölt felhasználó

más bizony, nekem is ma mondta a futómûves pacák :)

Törölt felhasználó

Kaposváron vannak Bis alkatrészek 1 126Bis- bõl

VadMacs

Suhajda Dávid #3799:
miféle alkatrészek...? :)

KeMa

VadMacs #3801: Van egy féálig elbontott bis, akarja mondani.

VadMacs

KeMa #3804:
ja most kaptam linket hozzá. Majd megsasolom a témát. Motorra pályázok úgyis, karbira meg pláne (fõleg ha nem Jikov vagy F.O.S. 8) ).

Törölt felhasználó

ez már régen tudom, mert amikor bevittem futómûbeállításra a mûszer rögtön kidobta, a két variációt, a beállításra.

VadMacs

Bikádi Gábor #3807:
nekem el akarták kérni a forgalmit, de azzal mi a francot érnek ha a 650E -re rákeresnek. :) Mondtam nyugi, mondom a típust. Na oszt' akkor elhallgattak. :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!