2007.05.11. Péntek

Szintén nem ma történt:
tegnap jó idő volt. Fogtam egy darab szőnyeget (ami a BIS kalaptartójának bevonása után maradt), majd lebattyogtam a megmaradt 1 pókomhoz. Elkezdtem kotorászni alatta, majd nem sokkal később megtaláltam amit kerestem: elszabadult a tolatólámpa kapcsolójának az egyik drótja, rátekeredett a bowdenre, és hozzáért az alváz alatti fém dolgokhoz. Na ezért verte le a biztosítékot állandóan az utolsó útján... :)

Aztán elkezdtem kotorászni a pókban, összeszedtem egy adag szemetet, azokat szépen kidobtam. Elővadásztam a hátsó dobok belső műanyagtakaróelemeit. Mivel az eredetibe belehekkeltek egy pár ócska hanxórót, ezért egy jól irányzott mozdulattal kidobtam az egészet a kukába, majd betettem a nemrég szerzett bontóból származó műanyagokat. Amúgyis automata övet szeretnék, annak meg útjában lenne az a hangszóró ami benn volt a másik műanyag elemben. Majd kap szépen a hátsó ablakba hangszórókat. :)

u.i.:
sokat volt téma az elmúlt időben az hogy az autó esetleg végső nyughelyet kap, mivel kezd elég veszélyes lenni az állapota (valamint elég pocsékul kezdett lenni a pénzügyi helyzetem).
A tegnapi napon azonban jött egy fizuemeléses papír, hogy 25 ezrest rádobtak az alapbéremre, plusz heteken belül megint 4 műszakos rendbe állunk, szóval úgy néz ki hogy talán mégis megmarad a pók, nem kell vesztőhelyre vonulnia. :)
Ha a BIS -t tényleg szépen rendbeszedi az emberkénk, akkor grátiszként megkapja a léges pókot is. :) Csak rendezzem végre a piszkos anyagiakat. A léges megint benyel majd 100-200 ezrest... :(

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!