2007.07.16. Hétfő

Sikerült szerezni végre FSM -es sárpofozókat. Be is dobtam a pókba a többi alkatrész közé. Elég szép alkatrészgyűjtemény kezd alakulni a lassan 1 éve egy helyben veszteglő pókban... :D

A mai BIS -es garázsjáratnál találkoztam a pókok dokijával (mármint a saját pókjaimé), és ha már így alakult megkérdeztem hogy szerelget e még. Megdumáltam hogy viszem majd a légest egy adag szerelgetésre (hátsó trapézok cseréje, főtengely csapágyazás, függők és kormánymű felújítás, stb), amint rendezem a BIS anyagi részét a szüleim felé (& van garázsa, és műszaki közelségbe kerülhet a léges).

Azok kedvéért, akik állandóan (kitartóan) érdeklődnek a léges pókom iránt: úgy néz ki ősszel áll újra szolgálatba, és év végére, de legkésőbb jövő nyárra meglesz a fényezés is. Sajna ez utóbbi még sok gondot fog okozni, ugyanis szó szerint csontra kell darálni az ócska anyagot amivel utoljára lett fújva. :(

 A napokban amúgy megint járattam kicsit a motorját, töltögettem az akksit. Ráfért már szegényre. Majd kell vinni neki kaját is, mert az elmúlt 1 év alatt nem járt benzinkút közelében.

Kommentek

Törölt felhasználó

hát ez a szomorú, nem az etióp gyerekek sorsa...> ;)

VadMacs

Bikádi Gábor #5637:
hát megint olyan állapotban van hogy nem lenne érdemes nekifogni. Asszem megint beleszórok egy valag pénzt, csak most próbálok meggondoltabban költekezni. ;)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!