2007.07.26. Csütörtök

Elindultam csavarokat szerezni a BIS tükrökhöz. Útközben elhúztam egy autósbolt mellett, gondoltam megkérdem mennyi a tolatólámpakapcsoló. Kapásból volt is zsé, gyorsan el is tettem egy példányt. Hazafelé találtam egy elektronyos bóttot, vettem csatlakozósarukat a BIS E-Gyuszijához.
 Hazaérve nem találtam olyan kulcsot ami rápasszolna (Nyúl telefonhívásra meg nem tudta megmondani hogy hányas kulcs passzol rá) a tolatólámpa kapcsolóra, irány a garázs. Mondjuk bringával. Van vagy 2Km, ebben a dögmelegben úgyis az az igazi. :) Ott kiderült hogy 22 -es kulcs megy rá. Nocsak, a pók dokija éppen kinn van a garázsnál. Gyorsan oda, megkérdezem hogy mi kell a kapcsoló kiszereléséhez (trükk esetleg). Azt mondja úgy emlékszik nem kell semmit mozdítani, de az a villáskulcs ami a kezembe van az ott nem fog elférni. Adott egy csillagkulcsot, majd irány haza.
 Pók alá befekvés. Kulcs épphogy odafér, mozdítani képtelenség. Nosza akkor trapézt le. Még jó hogy a többi szerszám fenn van a negyediken, torna indul. :D Na így már nagy nehezen ment a dolog, végül meg is lett a csere. Egy húzásra gyorsan felszereltem a BIS tükröket, kiderült hogy a balos az meg van repedve, de valaki már lengyelben próbálta ragasztgatni. Aztán go garázs, ha már ennyit feküdtem akkor még kibírok keveset. Krovakulcs fel, gondoltam a váltót helyrepofozom, a 3 -ast és 4 -est nem nagyon akarta venni.
Sajna az egyik csavar a francnak sem akart engedni, de érdekes módon miután leeresztettem a pókot a földre, akkor a váltó elkezdett működgetni. :)
 Na mi jót csináljunk még ilyen kellemes dögmelegben? Sárpofozók. Igen, a múltkor vettem, na akkor most felrakom az ordenáré régi szakadt vackok helyett. Első csavar beletörik, második lejön, harmadik beletörik, negyedik lejön. Na ezekkel sem szórakozok többet. :) Hála az égnek a derék lakatos bácsi 4cm -el kijjebb, és 2cm -el hátrébb rakta/görbítette a sárpofozók vasait, így elég otrombán lehetne csak felszerelni a gumikat. Úgyhogy téma elnapolva, úgyis kell majd menni lakatoshoz... ;)

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!