2007.08.15. Szerda

No végre!
2006 októbere óta végre újra száguldhat az utakon az "egyes" számú pókom. Sikerült áttuszkolni a műszakin (plusz kapott zöldkarit, ami újfent elég parádés lett, mondjuk a generátor zaját leszámítva szépen dorombol a motor :P ), így végre nincs akadálya annak hogy szabadon mozogjon - stilszerűen eleinte (szinte) kizárólag csak szervizes célokkal.

Ami azt illeti meglehetősen furcsa a kormányzása, elszoktam a léges pók kormányművétől... ;)
Úgyhogy jelen állás szerint a decemberi talira már ismét CeFEt megy (őszi tali még kérdéses, de a BIS esélyesebb), a BIS meg elmegy téli álmot aludni egy garázsba. Legalább lesz hely a sok kacatnak... :D (tegnap rendszereztünk: van vagy 5 hátsó lengőtrapéz, BIS generátor, radiátor, konzol hozzá, léges motorra az eredeti hengerfej, BIS lendkerék, BIS főtengely, műszerfalak, stb)

Kicsit szakadt a külseje, hála a csúcsminőségű festéknek. Jövőre amint kiszabadul a BIS a garázsból, indul CeFEt egy második felújításra. Némi lakatolás, és kap egy normális fényezést (végre...).

Kommentek

Törölt felhasználó

Gratula
Õszi találkozón ott leszek Pécsen!!! Te is?

VadMacs

Suhajda Dávid #6054:
simán, majd megyünk GPS navigálással... :P

Törölt felhasználó

VadMacs #6066:
OKÉ!!! ;) csak nehogy valamilyes susnyásba navigáljon minket :D

VadMacs

Suhajda Dávid #6076:
én is ebben reménykedem, láttam mire képes egy GPS a tájékozódási versenyen. Kész csoda hogy nem kell futómûvet cserélni... :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!