2007.09.03. Hétfő

Bontóztunk ma. Mivel a balos ajtóban a kárpit megint tropára ment, vadásztam egyet. Ha már itt tartunk, jön végre a BIS -emen rendszeresített Lada ajtóbehúzó felszerelése is.

 Öcsémmel folytattam némi megbeszélést. A dolognak az az apropója hogy van polírozógépe, CeFEt meg erősen kifakult. Már ott ahol 3 évvel ezelőtt megkapta az ócska festéket. :( Megpróbáljuk idén még kifényesíteni, persze a sérülésekkel nem tudunk mit kezdeni. Télen még elmegy ezzel, max a megmaradt festékkel kipöttyözöm ahol kell, és jövőre (vélhetően nyáron) jön a felújítás V2.0. Továbbá erősen gondolkodok azon hogy a tartalék fogasléces kormányművet belerakatom ebbe a pókba, mivel a jelenlegi kezd szép holtjátékkal operálni. Igazából nem is volt annyira feltűnő, csak hát ugye legalább 1-1.5 éve szinte csak a BIS -el jártam, annál meg a holtjáték szinte ismeretlen fogalom (pedig a két pókom között max ha 1 év különbség van). 8)

u.i.: valaki meg tudja mondani hogy mi a fenéért megy tönkre 1-2 év alatt az ajtókárpit? 2 pókom van, az 4 beszálló ajtó, de a 4 közül csak azzal az eggyel van gond mindíg.

Kommentek

Törölt felhasználó

neked, hol szokott tönkre menni?

VadMacs

Suhajda Dávid #6344:
az ajtókárpit...?

nyuszy

Gondolom annál az ajtónál ázik be nagyon az ablak.

VadMacs

nyuszy #6348:
az oké, csak hol a fenébe tud ennyire? Annak idején a keretek és az üveg közé be kellett rakni valamit, mert nem volt meg az a szövetizé. Amikor elkészült az összerakással, az öcsém belevágott ilyen szõnyegdarabokat, szóval azért nem értem a dolgot. Ráadásul mindkét oldalon ugyanaz a módszer lett elkövetve, és csak a ballal van a gond.

Törölt felhasználó

VadMacs #6349:
melyik résznél megy tönkre? az ajtózárnál környékén?

VadMacs

Suhajda Dávid #6350:
az egész fa "váz" megvetemedik, annyira hogy magától ugrik ki a helyérõl.
Az addíg oké hogy vizes meg ilyenek, de az ajtó eleve olyan hogy oda be tud jutni a víz, különben nem raktak volna lefolyókat az aljába. Vagy esetleg az a gond hogy sérült lehetett a mûanyag borítás (az elsõnél nem volt, mert megnyúzott fára ragasztottunk 1 oldalra szõnyeget)...?

Törölt felhasználó

VadMacs #6351:
fóliával nem lehet úgy megcsinálni, mint a nyugati vagy a japán kocsiknál, hogy le van mûanyag fóliázva az ajtókárpit alatt! érted, hogy mondom?

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!