2007.09.09. Vasárnap

Este a meló meg az 50Km buszozás után, kicsit éhesen elhatároztam hogy irány a mekk donyalc. De hogy más is egyen, gondoltam megetetem az egyik pókomat. Mivel a BIS -en futóművet kellene állíttatni, de még hátra vannak a szilent cserék, ezért nem nagyon megyek vele. A légessel gondoltam az utat. :)

 Első jobbos kanyar: nincs index jobbra. Hurrá. Balra van, legalább valami jó hír... :P Márpedig kajálás lesz, szegény CeFEt az utóbbi 1 évben jó ha 10l benzint kapott kajálni. Benzinkúton a tankolás után félreálltam. Index van jobbra, sebaj, akkoris megnézem mi a fene lehet. Csomagtartóban kis meglepi, a relé kifordult a helyéről és ott hevert a kábelek között. Csavarhúzó nincs, gyorsan ráhúztam a műanyag fedelet, index van.
 Jött pár balos kanyar, majd egy jobbos: index megint nincs. Hogyaza... Betankoltam én is, mekk donyalcnál kiálltam a "boxutcába". Na nézzük: nincs index. Anyád. Villanyt lekapcsolom hogy elinduljak, ekkor elindul az index. Na hogy is volt ez? Ha tompított ég akkor nincs jobbra index, ha helyzetjelző van vagy semmi villany nincs akkor faszán működik az index. Na itt elég volt, gondoltam majd ha több fény lesz meg több szerszám, akkor megnézem mi a fene a baj.

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!