2007.09.12. Szerda

A dolog úgy kezdődött hogy a melós busz megint előbb jött mint ahogy a menetrendjében van, szóval autózás lett a téma. BIS a hosszabb útra kilőve, gondoltam ideje megsétáltatni a léges pókot. :)
 Első menetben meghúztam a testkábelek csavarját a csomitartóban, majd go benzinkút. Tankolás után elkezdett esegetni az eső, olyan összevissza szanaszéjjel stílusban. Most lehetett nagyon jól kihasználni az ütemszabályzót az ablaktörlőn. :) Minden szép és jó lenne, csak néha olajnyomás lámpa ha utazóról kell leállni alapjáratra, illetve reggel láttam a gencsi lámpáját (szénkefe lesz a tippem szerint, mert utoljára amikor szétkapva láttam a generátort, elég jól szétkopott) halványan pislákolni, amíg hideg volt a motor.
 Hazafelé hadakoztam a fűtéssel, mert az mint olyan nem létezett. Az út alatt végig gondoltam mi lehet az oka, aztán hazaérés után végül bekukkantottam a motortérbe. Ott megtaláltam a hiányzó fűtés okozóját, nem lett normálisan bekötve a fűtéscső. :) Aztán annyit szórakoztam a szellőző terelőlapátjával hogy a végén kiakadt, szóval most azt is csinálhatom meg. :)

Kommentek

CsuTee

Nagyon ügyi vagy,ugy birom mikor mindig plusz melót csinálsz magadnak :c) > ;)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!