2007.09.25. Kedd

Sikerült szerezni "új" balos ablaktörlő mozgató csonkot, a jobbos viszont a tengely kivételével full műanyag, szóval inkább összetákoltam az új és bontott alkatrészekből egy jót. :P Idáig nagyon szupi a dolog, remélem némi beázásos témát is sikerült ezzel megfognom.

 Aztán meglepetésemre sikerült kiadó garázst is találni: a múltkorit ugyanis hiába beszéltem le, az első részlet befizetése előtt még eladták, aztán jól elfelejtettek szólni. A mostani az egy köztes garázs után mindjárt a családi tulajdonban levő után van, szóval szerszámokat legalább nem nagyon kell szerezni... :D Pár nap mire kipakolják, aztán a "vizipók" ott otthonra lel, télvíz idején legalább szárazon lesz. :)

Amúgy ma végre sikerült beállíttatnom a futóművét. Ha végre lerendezzük az alvázvédelmét, akkor télire is kimehet akár, igaz csak akkor tennék ilyet ha a légessel valami váratlan történne.
Felül a kiszerelt, középen a bontott, alul a vett cucc Már készül az Ennyit mozdul a csonk befelé (az alja tiszta merő rozsda, lehet itt ázott be...? Előző képhez képest ennyi a Bontós példány: hiába jó a jobb oldali rész, a balos totálkár, menethossz sincs már... :(

Kommentek

Törölt felhasználó

Mi van a gps -el? nem navigál?

VadMacs

Halász Gábor #6837:
tudod több mint 31 éve élek ebben a városban. Ha figyelmesen olvastad a kisautó naplóját, tudhatnád hogy az elmúlt hetekben a futómû szerelései miatt csak a szükséges pár kilómétert tette meg a városon belül, ahova nincs szükségem GPS -re. Annál is inkább, mivel azzal ellentétben a fejemben naprakész a térkép update... ;)

Törölt felhasználó

VadMacs #6842:
31? Mi van veled? :O
(én, amúgye figyelmesen olvasom a naplódat) :c) .

VadMacs

Bikádi Gábor #6854:
öregedünk vaze'... :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!