2007.09.30. Vasárnap

Tegnap melósjárat volt ismét, de boxutcás indulással, ráadásul késéssel vegyítve.

Történt hogy a melósbusz és az én találkozásom nem történt meg, úgyhogy autózást kellett elrendelni. Amikor hazabattyogtam, már messziől feltűnt hogy valami nem stimmel, a jobb hátsó kerék ugyanis az aszfalton pihent. Kicsit kezd érdekes lenni hogy mindíg a jobb hátsó gumik eresztenek le a mi parkolónkban (uccso eset: kés és kapcsozógép állt "véletlenül" a léges pók jobb hátsó kerekébe).
 Szóval szerelgetés. A pótkeréken épp menetiránynak megfelelő gumi van, ráadásul a felújítás ezt is érintette, szóval csak fel kellett dobni és mehettem is. Sajna elég kevés a lóvé, szóval valószínűleg csak fizukor kerül a gumishoz a téma.
 Viszont ha már fizu: úgy néz ki lehet cserélni a főfékhengert. A munkahengerek működnek, de pár napja történt, hogy padlóig lehetett benyomni a fékpedált, pedig több autószerelő (köztük egy futóműves) állította hogy semmi baja, nem is levegős. Sajna én (megint) nem hiszek ezeknek az embereknek, múltkor is jól ráfáztam hogy hittem a "szakembereknek".
A fék van hogy "jól" (ez azért túlzás) működik, van hogy sokkal beljebb fog, és néha előfordult hogy padlóig is be lehetett nyomni. Viszont magán viseli az olyan jegyeket mint amik a levegős féknél szoktak előfordulni (pl pumpálásra valamit javul).

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!