2007.11.03. Szombat

Garázsozás alkalmával gondoltam berakom a Gyulátol szermányolt BIS visszapillantó tükröt. Drótok be, első csavar be, második... Hopp, annak nincs meg a helye! Kitört az a rész amit oda kell csavarozni a kasztnihoz (így érkezett). Hurrá...
Gondolkodóba estem. De mivel annyit szenvedtem a kitakarításával (no meg most már tényleg benn akartam látni a helyén), köszörűgéppel átalakítottam egy nagyobbacska alátétet, ami átéri azt a bazi nagy lukat, de el is fér a belső elrendezés miatt. Ezt végül siker koronázta, a BIS tükör végre benn van. :)

Aztán gondoltam hátha sikerül kiszedni a jobbos biztonsági övet rejtő műanyag kárpit elemet, anélkül hogy a dönthető részét kiszerelném a hátsó ülésnek. Akkor gyorsan kicserélném az övet egy "újra". Sajna nem nagyon akarta a dolgot ez az elem, így végül azon kaptam magam hogy totál szétszedtem mindent. Meg is lett a delikvens, kiderült hogy valami Wolkswagen biztiövet szereltek be az eredeti helyére. A balosnak semmi baja nem volt, így azt hagytam békén.
A művelet végén kicseréltem még a két ülés közötti részt is, ahova be kell csatolni az öveket. Itt a balos volt kissé széttörve, most legalább normálisan néz ki mind a kettő.

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!