2007.12.09. Vasárnap

Ma elugrottunk bevásárolni. A parkolóban arra lettem figyelmes hogy valami gyanús a pók hátulján. Valami barom az elmúlt 24 óra folyamán leszedte a 126 -os jelzést a motorháztetőről. Mivel elég retkes a hátulja szegénynek, gyönyörűen lehet látni ahogy megpróbálták leszedni (nyomok ott maradtak). :(

 Bónusz: hogy ne csak a tetőről potyogjon a festék, a bal első sárvédő hátulsó ívén elkezdett lehullani a festék olyan 2cm -es darabokban. Ennek tetejébe újabban iszonyat mód fűt a pók, egyre gyakrabban jelez az olajnyomás lámpa is. A gyújtás melyik része tud elállítódni ami erre hatással van?

Valami hiányzik...

Kommentek

Lajoska

Tiszta Benõ. Õ is szeret fõzni. :) Vgy a hûtés nem volt elégséges, vagy valami gubanc van a gyújtással, de három hónap alatt hígra és barnára fõzte a Valvoline-t.

VadMacs

Ööö kérem itt valami mostanában volt, mert korábban ennyire nem szokta befûteni. ;)

Horváth András

Nem hiszem el. Mégis ki az az állat, akinek pont egy polski jelvény kell? Én többé be nem teszem a lábam (meg a kerekem) Kanizsára! Üdvözlöm az elkövetõt, és mindazt kívánom neki, amit a román-magyar meccs alatt a francia bírónak kívántam!

Buszos Petya

Részvétem. Ezúton üdvözlöm a feliratot eltulajdonító fiatalembert, és üzenném neki, hogy a gránát emelje meg.
Amúgy meg simán lehet, hogy elkopott a mex tengelye, és elmászott az elõgyújtásod, de szerintem azt azért elõbb észrevennéd. (Bár egy 25-30 fokos elõgyújtással még simán elközlekedik az ember sík terepen.)

Horváth András #9026: Izé. Nekem is lenyúlta valami filléres buzi ugyanezt az emblémát Fehérváron a törzskocsmám elõtt. Ráadásul úgy, hogy a fele beletörött a lyukakba. Remélem az anyja sírjára vitte.

nyuszy

Elõgyújtás + zárásszög.

CsuTee

nyuszy #9046:
Pont ezt akartam én is irni ;)
Annak meg száradjon le a keze aki lecsórta!

KG

Egyszer én lehajtott üléssel pihentem, vártam egy cimborámat a Polskiban. A fóliás ablak hatására a büdös kölykök (3db) nem vettek észre, hogy bent ülök, és úgy próbálták meg levenni a 126p feliratot.
Látni kellett volna az arcukat, ahogy kitéptem az ajtót, és elkezdtem szaladni feléjük.
Elkaptam õket... ;) ;) ;) ;)

nyuszy

KG #9100:
Azért ezt megnéztem volna :D

Tibee

KG #9100:
Na, erre én is kíváncsi lettem volna. :D :D :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!