2008.01.24. Csütörtök

Tegnap már nagyon nem volt semmi programom, gondoltam kiviszem megsétáltatni a vizipókot. Utak szárazak, idő napos, téli maradékok nem voltak az utakon.
Még december elején vettem egy új akksit, ez idáig a szobámban pihent. Most kivittem és beraktam a kisautóba, aminek módfelett megörült: abbahagyta az "emektoros" zavarokat, amiket idáig elkövetett. :)
Indítással nem volt gond. De ha már egyszer ott voltam a garázsban, gondoltam megnézem mi a nyüv baja van a csomagtérzárnak. Mármint az elsőnek. :) Némi nézelődés után kiderült a hiba oka: a jómunkásember a felújítás után csak kézzel tekerte be a zárat rögzítő csavarokat, az egyik szépen ki is tekeredett. Meghúzás után megint szépen le lehet zárni a tetőt.

Gondoltam leviszem a pótkereket megcsináltatni ahhoz a gumishoz akinél törzsvendég vagyok. Sajna mostanában nem dolgozik, szóval mehettem haza, és kereshetek másik szakit. :(
Aztán egy hirtelen ötletem támadt: gondoltam lelépek a páromhoz, legalább megsétáltatom úgy tényleg igazán a vizipókot. Útközben felhívtam Suhit, hogy megyek éppen arrafelé, szóval ha ráér akkor most át tudom venni azt a csomagot amit már a múltkor is át akart adni (semmi kül, csak egy szép ronda balos BIS tükör, legalábbis annak nevezik sokan :D ).
Így végülis kaposváron sikerült rendeztünk egy rögtönzött mikrotalit. Egymás gépeinek lecsekkolása, majd kipróbálása. Kicsit viccesek voltunk: Suhi alig fért el a kormány mögött az én ülésbeállításommal, én meg a cipőm orrával böködtem a pedálokat (hát, lustaság mindenek felett :D ). Suhi adott még egy (azaz fél pár) normál BIS lámpabúrát, mondtam neki majd beteszem a többi közé. :P

Aztán ment mindenki a maga útjára. Mi tuskózni, aztán hazavittem Ancsát, ma reggel meg elindultam haza. December elsején ment utoljára a vizipók, akkor is csak 5m -re távolodott el a garázstól, aztán sajna vissza kellett raknom. Azelőtt az októberi tali volt az uccso jelentősebb útja. Ráfért egy kis kirándulás... :)

Mikrotali :)

Kommentek

tunyi1986

hm,kár hogy nem szóltál,én is leugrottam volna.
Legközelebb ne felejts el! :)

VadMacs

mondd meg Suhinak (õ tudja a számodat elvégre)... :D

CsuTee

Vazze neked mennyi BIS lámpád van? Nekem meg eccsem, eccsem :P :P
Nem akarsz nekem csekkolni párat ;)

Törölt felhasználó

VadMacs #12049:
Miért nem szoltál a jetinek, hogy állitsa be az ülést :D :D :D :D

raver

CsuTee #12052:
nem szép dolog ám tarhálni :) :) :)

tunyi1986

VadMacs #12049:
tudja,jaja,jaaa.
Csak késõn szólt,amúgy elküldöm msnen majd

CsuTee

raver #12068:
dehogyis nem, VadMacs-ot mindig :D :D

VadMacs

CsuTee #12052:
per pillanat búrából van vagy 5-6db, BIS/EL foncsorral állok csehül... :D

VadMacs

Suhajda Dávid #12060:
arra vártam hogy a pázsiton megjelenjen egy jetilábnyom... :D

raver #12068:
végülis jobb mint turhálni :P

KeMa

VadMacs #12108: 1, ezt konstatálom...

Tibee

KeMa #12110:
apa cuka fund a luka :D :D :D :D :D

KeMa

Tibee #12115: ??

CsuTee

Tibee #12115:
Önaleggyengébbláncszem VISZLÁT :D :D

raver

VadMacs #12108:
fúúújj , de ronda vagy :D :D
CsuTee #12122:
gyanús vagy nem te voltál másik nickkel? :D :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!