2008.03.07. Péntek

Elég régen született az uccso bejegyzés, gondoltam itt az ideje irogatni.
-a léges pókom motorja finoman szólva megdöglött - mindez a téli tali előtt történt, és azzal szándékoztam oda menni. Az odamenetel anyagi kérdések és az időjárás, no meg a géppark miatt az utolsó pillanatig kérdéses volt, aztán egy merész húzással úgy döntöttem megpróbálom a BIS -t. Robival lebeszéltem hogy szól nekem ha gond lesz, ami alatt azt értjük hogy letakarítatlan havas utak, és/vagy sózott utak lesznek ott, mert akkor nem indulok el (a BIS alvázvédelme még nem készült el teljesen...).
Az első érdekes akkor jött amikor pest felé telefonáltam GEOéknak, akikről azt sejtettem hogy épp útnak akarnak csak indulni, de mint kiderült már a helyszínen voltak. Próbálták elhitetni velem hogy havasak és tökig sózottak az utak arrafelé, de magamban azt gondolnak hogy most megpróbálnak jól leszivatni, mert Robi megígérte hogy szólni fog, és hát ugye nem szólt... ...és mint kiderült, GEO és Pocok igazat mondtak. ;)
Végülis a 3 napból amire emlékszem: minimum másfél nap dühöngés, Bundás (GPS) sokáig nem akarta "ismerni" Mátraszentimrét (és hazafelé mátraházánál egy sziklafalon keresztül akart rövidíteni). A hely nagyon szép volt, műszaki probléma nem adódott, GEO beb*szott mint atom (ilyet sem lát minden nap az ember :D ), a többit meg majd feldolgozom...
-végre leérkezett Bandi bá' a felújított BIS -ével. Mivel épp félig költözésben voltam (plusz indultam épp a garázsba, öcsémnek lerobbant a FIAT Temperájának az utángyártott 1 éves fesszabja, forrasztóállomást vittem neki), ezért ment a futkozás, így magammal vittem egy ideig, aztán átadtam neki amiért jött: egy jobbos hátsó lámpabúrát. Mint emlékezetes, az övét nem sokkal a felújítás után megcsukták, kissé meg lett törve a búra.

Kommentek

Grosso

Szép jószágok!! Egyszer még nekem is lesz egy! Szeretnék egyet, de nagyon! :D :D :D

GABI703

Hehe mini Bis találkozó(nagyon szépek, remélem az enyém is ilyen lesz egy szép nap). :D :D

Törölt felhasználó

Vadmacs: Mi van veled?hi újság?
GABI703 #15473:
Melyik fehér tetõs a szebb?

GABI703

Suhajda Dávid #15481:
2/Enyééém... : o) : o)

VadMacs

Norberto Grosso #15471:
hajrá, tessék venni. :)
Csak ne a hasznaltauto.hu -n keress mostanában, ott elszabadultak a dolgok... ;)

GABI703 #15473:
hát ja, volt is öröm... :)

Suhajda Dávid #15481:
vagyogatok... :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!