2008.05.19. Hétfő

 Ma megint go to garázs. Beszabadulva azt vettem észre hogy iszonyat poros szegény, lassan ki kellene takarítani a garázst. ;)

 Nekiugrottam bekötögetni az erőlködőt, de a power saruk kissé túlméretesek voltak. Azokat még az előző tulajtól örököltem, szétszedni kivételesen nem volt kedvem. :) Sarukért futkozni még kevésbé lett volna kedvem, de szerencsére az egyetlen bót ahol árulnak ilyet az bezárt délben. :D Nosza előkaptam egy flexet, és kicsit megfaragtam a csatikat hogy beférjenek az erőlködőbe. :P

 Ezután előrevonultam és szétkaptam a minap összetákolt szivargyújtós kábelköteget. Ideiglenesen a villanyára ("háttérvilágítás") volt ugyanis ráködve a CD lejátszó tápja, múltkor siettem a kötözgetéssel. Kapott most egy világítós kapcsolót, a gyújtásra rákötözgetést sosem kedveltem. ;)

 Közben figyelmes lettem valami érdekességre, a jobb első kerék előtt volt valami gyanús. Kiderült hogy egy szép aranyos szeg várta a kerék előtt sorsát - hogy mit keresett ott azt nem tudom. Gondoltam fényképezés után felszedem, de kicsit összekevertem a sorrendet... ;)
 Történt ugyanis hogy elkezdtek nekem ajánlani elsősegély dobozt, aztán mivel gondoltam úgyis hiányom van hosszú ideig tárolhatóból, veszek egyet. Bedobtam a hátsó csomagtérbe, majd kivittem kicsit a napra a kisautót. Visszatérve a garázsba találtam egy szöget a padlón... :D

Kinn a napon bekötözgettem végre üzemkészre a zenei berendezést, ami tulajdonképpen egy mezei "akciós" teszkó tuning MP3 lejáccós CD izé. Valami 12-13 ezresért volt múltkor akcióban, gondoltam jó lesz a fehér pókba. 8)

 Ha már egyszer összekalapáltam a kisautót elvittem sétálni. Élvezet végre úgy közlekedni hogy nem fullad le minden útkereszteződésnél a motor, van értékelhető alapjárat, meg végre meg tud indulni.
 Később elvittük kirándulni a tó mellé, ott készítettünk pár képet a jelenlegi állapotról.
Hazaérve garázsba beállás, majd kis híján belefulladás a porba. Történt ugyanis hogy garázsba beállás közben bekapcsolt a hűtő, amit a korábbi gazdik közül valaki csutka teljes fordulatra kötöttek direkt. Szóval szegény iszonyat mód felkavarta a port a garázsban, én meg legalább tudom miért poros szegény. 8)

Ez meg mi...? teszkó gazdaságos erőlködés, plusz rendrakás után a kettes csomagtérben :) Villanydrótokkal babrálás Zenecuccok Csónakázó tó (fotozós helyszín) :) Pihenőre várva a garázsa előtt

Kommentek

Lajoska

Ki építette a mûszerfalba azt a két hangszórót?

Lajoska

Illetve "oda elõre" :)

VadMacs

Lajoska #18724:
Lajoska #18725:
a gép elõzõ gazdája :)

Dömi

ez a szöges story leizzasztott :)

CsuTee

Hogy lehet max fordulatra tenni a ventit? Úgy ahogy annó mesélted elõl a kötözgetést?

VadMacs

Dömi #18728:
baszki én gázoltam át rajta, akkor én mit szóljak? :D

VadMacs

CsuTee #18729:
godolom a sönttel variáltak, de látszik hogy b*szogatták a hûtõ vezetékeit.

Horváth András

CsuTee #18729:
Nekem például nincs két fokozat a ventin, csak az erõsebbik üzemel. :) Semmi bajom vele, vicces, mikor már fél perce leállítottam a mocit, akkor indul be a venti teljes forulaton. :) Ez utóbbi a nem gyári hõgomba miatt van...

Lajoska #18724:
Nekem is olyan lesz. :)

Na még a NK-i Csótónál nem is fotóztam a kocsikám, majd bepótolom. :)

Horváth András

Hallod, te Macs! Az oldalsó díszlecek mért nincsenek színre fújva? :)

CsuTee

Horváth András #18737:
Én nem tudom az enyém melyiken üzemel mert akárhányszor láttam mûködni nekem mindig egy sebességen mûködött....bár mikor szegedrõl jöttem haza, akkor mikor megáltunk nagyon hûtött :)

VadMacs

Horváth András #18737:
majd szólj és mehetünk közös fotózásra :D

Horváth András #18738:
errõl szerintem azt kellene megkérdezni aki fújta annak idején... ;)
Én csak annyit tudok, hogy nekem kell még vele menni fényezõhöz. Akkor majd meg lesz oldva ez a kérdés is. 8)

Lajoska

Horváth András #18737:
Remélem, valami igényesebb dobozt találsz ki nekik.

Horváth András

Lajoska #18758:
Mármint ezzel arra célzol, hogy szerinted igénytelen megoldás a jobb oldali blokk levágása, és bal oldalra felrakása? Pedig szerintem egész ötletes megoldás. Igaz, látni kéne közlerõl. :)
Nekem igazából azért tetszik, mert nem kell hozzá szétfúrni az ajtókárpitot... :)

VadMacs

Horváth András #18762:
csak elsõre tûnik idiótának a dolog, amúgy nem sikerült rosszul :)

Horváth András

VadMacs #18765:
Az jól hangzik, tényleg elgondolkodtam ezen a teknikán. :) Mondjuk tán elõbb kéne egy pár hangfal... :O :D

Gabe

Horváth András #18784:
Térhatása nem sok lehet, mert nem úgy állnak a hangszórók, mély nem sok jöhet belõle, mert nincs mögötte semmi zárt tér + én spec állandóan beletérdelnék az oldalába. Egy elõnye, hogy nagyjából jó magasságban vannak így a hangszórók.

Horváth András

Gabe #18790:
Ez igaz. Meg kellene osztani a renccert... magasakat, középeket, mélyeket külön-külön. Mondjuk akkor ezeken a helyeken lehetne a két közép hangszóró...

VadMacs

Gabe #18790:
Horváth András #18791:
egyenlõre az volt a cél hogy zörögjön, ha már egyszer odatették. :)
A java amúgy hátul van a kalaptartóba beépítve.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!