2008.05.23. Péntek

Hogyaszongya'! :D

Vettem vasat, meg némi műanyag kacatot is. Megint műszerfal, a franc vigye el. :)

Nem, nem döglött be a múltkor épített, csak a hasznosságára való tekintettel úgy döntöttünk Villám is megkapja a maga kis Csirkecsentó/Elegant/BIS hibrid műszerfalát. 8)
Ennek megfelelően nekiálltunk beszerezni a szükséges cuccokat. Mindjárt a kisautó vásárlásának napján jött is velünk egy Elegant műszerfal a hozzá való spirállal. Aztán kellett volna még egy csirkés cucc is, de az sajna nem volt kéznél. Több forrásból is megpróbáltam beszerezni egyet, majd KG -ékban bízva megrendeltem egy darabot a kövi lengyel túrájukról. Plusz CsuTee is ígért segítséget, ha nem jönne mégis az óra, ez esetben kaptam volna egy kölcsön órát. :) Sajna égetően kell dolgozni, jelenleg lehetetlenség sebességet mérni 30Km/h felett, az meg nem megoldás hogy GPS -t vigyek mindenhova magammal, plusz az meg átlagol. ;)
Tegnap megérkezett a kirakósjáték utolsó darabja, befutott a posta az újabb csomaggal, ami az Obrotka & KG művektől jött idáig. :D

A jelenlegi állás a következő:

még mindíg nem tudjuk mi a helyzet a kihajtással kapcsolatban. Abban az esetben ha bekövetkezik a félelmünk (más a kihajtás áttétele a vizipóknál...), megpróbálkozunk egy érdekes játékkal. Összeszerkesztünk egy 140 -es és egy 160 -as órát úgy, hogy a 140 -es órára rádobunk egy 160 -as számlapot. A nekünk kellő tartományban minimális eltéréssel minden ott lenne ahol kellene hogy legyen.

Nekiugrottam hát az ellenőrző listának, mi minden kell. Per pillanat 3 Veglia műszerfal volt csak itthon, gondoltam nem lesz semmi rázós, minden megvan. Baromira nagy tévedés volt ez a részemről... :P
Kiderült hogy a piktogramos panel a léges műszerfalon nem olyan mint amit az "előző" műszerfal építésénél találtunk a léges műszerfalban. Akkor néztem is hülyén hogy mit keres "kevés víz" visszajelző egy léghűtéses autó műszerfalában, miközben a vizesében meg nincs ilyen. Jelentem egyik műszerfalban sem volt ilyen panel, viszont gyanússá vált hogy a most érkezett légesé olyan amit még nem láttam, azaz nem kettő hanem legalább 3 fajta van. :P
Ekkor eszembe jutott hogy van még egy Veglia a garázsban, és mintha annak pont olyan panelja lenne mint amit keresek. Úgyhogy ma kora reggel a melóból hazaérkezés után bicajra fel, go to garázs, és gyorsan felmarkoltam a műszerfalat. természetesen az van benne amit kerestem. 8)

Hála az égnek nem kell lemondanom a fekete keretről (ami az óracsoportok körül van), a 4 műszerfalnak az egyike pont fekete. Ez az ami most érkezett a postán, csak meg kellett szabadítani némi fehér matricától, úgyanis a műszerfalat egy korábbi gazdája ezzel tuningolta fel. ;)

Ápdét:
gondoltam én is feladok némi rejtvényt a játékos kedvű olvasónak. 8)
-pár napja egy FIAT boltban megérdeklődtem mennyibe fáj a képen látható vízhőmérő izé. Majdnem dobtam egy seggest amikor meghallottam az árát, szerintetek mi pénz ez a kis mütyür?
-a következő képen azok a kapcsolók látszanak amiket kiszedtem az Elegant műszerfalból. Mi nem stimmel? Azon kívül hogy téglaporos... :D (OGy és KG nevű kedves olvasóinknak nem ér belekotyogni :c) ).
A középső nekem újdonság... :) Vízhőmérő - erre vártam leginkább :) Hogy is van ez...? Műszerfal lerakat a szobában - a többi a másikban pihen :))) Hurrá, ennek a kisautónak is fekete lesz :)

Kommentek

Buszos Petya

Érdekes, hogy az "elvileg kompatibilis" alkatrészek a gyakorlatban mennyire nem azok... ;) És ez a Póknál mindenhol így van...

KG

Igazából én sem tudom, hogy mi nem stimmel a kapcsolókkal, úgyhogy nem fogok belekotyogni. :)
Mûszerfalat becsüld meg, sokat alkudoztunk érte! :D :D :D :D

VadMacs

KG #18807:
Ancsának kellett elmesélni, mert jött a "jujj ez drága" szöveg. :D
Azt hiszem akkor döbbent le a legjobban amikor kiderült hogy újonnan mennyibe kerül az a nyüves hõmérõ: akkor hirtelen nem is tûnt már olyan drágának amit hoztatok. :c)

CsuTee

1. kép : mi azon az újdonság? 2 csirke és egy elegant mûszerfal :)
3. kép : 2 ködlámpa? :)
4. kép : Te mocsok van ám szajréd :D Más meg éhezik, agymáá nekem egy elegantosat aztán én is tudnák legózni :)

VadMacs

CsuTee #18813:
1.:az utoljára kapott légesbõl szedtem ki a középsõt, és nem egyezik azzal amit az elõzõbõl bontottunk ki. ;)
2.: drakulálok. Meglepõdtem amikor én is észrevettem :D
3.: vigyek kaját? :P

CsuTee

VadMacs #18815:
/3 csirkemell sonkás szendvicsed van? ,az jöhetne :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!