2008.05.31. Szombat

Vettünk vasat. :P

A jelenlegi állás szerint kicserélhették a "Laceeee BIS" Km óra kihajtást a csigával együtt, ezért elkezdtünk nyomozni beépíthető alkatrészek után. Sok sok ajánlatot lapoztunk át, az egyik az egyenesen új alkatrészről szólt, Gáspáry Laci felajánlásával. Ez utóbbit félretesszük, ha a "bizonyítás" sikeres lesz, valószínűleg rendelünk 1-2 szettet tarcsiba. :)

 De amíg csak kísérletezünk, gondoltuk megpróbálunk minél olcsóbban kísérletezni. Szóval kerestünk BIS váltót bontottan, az első pedig ami kézzel foghatóan az utunkba került az szombathelyen volt. Ezért ma elvittük a fehér BIS -t egy szombathelyi túrára, egy bontóban tegnap jelezték hogy van egy "vizes" váltójuk.
 Természetesen egész úton nem hagyott nyugodni a gondolat hogy nem e léges váltót mondtak a telefonban BIS -esnek, és akkor hiába benzinezünk. Szerencsére a váltó tényleg egy vizipóké volt, nem is vitték messzire: csak bedobták annak a BIS -nek az utasterébe amiből kibányászták anno. Ez a szerencsétlenül járt egyed CsuTee BIS -ére hasonlított, már a színe miatt. Gyorsan átnyálaztam a váltót hogy működik e, már amennyire szemrevételezni lehetett a helyszínen. Természetesen különös figyelmet fordítottam a legjobban érdekelt kihajtásra, de az is működik. :D Ezután kifizettük a 8db ezrest amibe került a cucc, majd a vizipókunk hátsó csomagterébe raktuk, és némi teszkózást követően vissza is indultunk kanizsára.

 Kicsit aggódtam hogy nehogy megviselje lelkileg szegény pókot szombathely: eredetileg onnan hoztam haza, és ha belegondolok hogy anno milyen körülmények között tartották... ;)

A Vas :)

Kommentek

Horváth András

Sprint Autóbontó, Újperint, Ják felé?
Én ott jártam legutóbb, ott volt sok BISes cucc beszórva egy BISbe. Jó kis túra lehetett. Én meg itt vagyok Kanizsán. :)

VadMacs

Horváth András #19097:
akkor ha meg akarod lesni a Laceeee BIS -t (mintha múltkor ezt regélted volna 8) ), szíveskedj felvenni a kapcsolatot vélem... :c)

CsuTee

:D :D :D :D Jó koszos :D

VadMacs

CsuTee #19103:
majd segítünk rajta :)

nyuszy

8 ropiért BIS-váltó? Az nagyon jó ár, gratula!
Egyébként legolcsóbb megoldásként tudtam volna kölcsönadni BIS-kihajtást.

VadMacs

nyuszy #19111:
ez is bele volt kalkulálva a dologba, de volt egy sorrend, és ez jött elõbb a sorban (viszont köszi a felajánlást). :D
Amúgy én is csak néztem hogy ennyiért összejött, azért kértem szabit és mentem is érte. 8)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!