2008.07.22. Kedd

Tegnap reggel 4:55 -kor ébredés. 4:34 -kor indul a busz zergeszegre, tuti beállítottam az ébresztőt. Mint kiderült bekapcsolni bekapcsoltam, csak elfejeltettem megnézni hánykor ébreszt. 9:09 lett volna... :)

 Szakad az eső, a fehér gépet nincs kedvem kivinni. Plusz fogytán van a pénz is, a kékben meg ott van több mint egy fordulónyi benzin. Nosza akkor azzal megyünk, viszont akkor meg be kell foltozni a hátsó ajtón keletkezett lyukat. Onnan ugyanis elvittem Nyuszynak az ablaktörlő motor helyére kerülő műanyagot. :) Nosza szerelés lesz, és nagyon remélem hogy nagyjából minden megvan ahhoz hogy összejöjjön a beépítés. :)
 Nagyjából össze is jött, csak a két tartócsavar helyett lett 1. Meg a törlő kapcsolóját (pontosabban azt a vakdugót ami a helyén van gyárilag) nem tudtam kiszedni, így azt meghagytam délutánra.

 Ment is szépen a kisautó, mostanra megbízhatóbban muzsikál, csak gyengén. Okait majd felderítjük (gyújtáselosztó lesz az egyik gyanusított). Délután viszont bekerült végre a hátsó ablaktörlő kapcsolója, plusz a múlkor kiszedett (és megreparált) venti kapcsoló is. Gyors próba: faszán működik.
Furcsaság: bár gyárilag bekötötték a hátsó ablaktörlő motor vezetékeit, elöl a második mosótartály kábelei nincsenek meg (és ha jól láttam akkor a műszerfal kapcsolójánál is hiányzik ez a kör). Szóval ha erre szükségem lesz, akkor ezt a mosófolyadék csöveivel együtt telepíteni kell.
 Délután megpróbáltam teljesen beépíteni az ablaktörlő motort. Kerestem csavart, a bal motortartó csavar menete viszont valahogy haza lett vágva az ajtóban. Valamikor régen, talán egy előző gazdájánál. Már nem is akadok ki az ilyeneken, csak hozzáadom a "listához". ;) Végül egy kisebb átmérőjű csavarral felerősítettem, ha előkerül a fater akkor kölcsönkérek tőle némi menetfúró alkalmatosságot.

Nyuszynak ezúton is köszönet a motorért, Pocoknak meg a kapcsolóért (& a többi apróság fuvaráért).
Végre... :) Teljes a kép, minden kapcsoló működik a helyén

Kommentek

CsuTee

Nahh így azért már pofásabb :)

VadMacs

jó lesz a gép. Motoron most szelephézag állogatás következik (megérkezett a fedéltömítés), aztán majd meglátjuk mi lesz.

Horváth András

Nagyon jól néz ki az a buzi drága hátsó törlõ! :D Majd egyszer lesz nekem is... :)

VadMacs

Neked is buzi drága lesz :D

CsuTee

VadMacs #20410:
õ lehet hogy olcsóbban is buzul illetve szerez :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!