2008.08.11. Hétfő

Elkezdődött a kimenekítés - a légesből átkerülnek az "extra" dolgok a megtartandő gépekbe. Mai menüként Cefréből kikerült a nyitható oldalablak, majd a mellette leparkolt kék villámból átraktuk a "nem nyitható" féléket Cefrébe. Egy kis malőr folytán (de lustaság is belejátszott 8) ) nem dobtuk át a kédert a fóliázatlan üvegekre, hanem rögtön átpakoltuk a légesbe a fóliázott üvegeket. :)

 Aztán ezek után elmentem hogy leadjam a nyitható ablakokat némi fóliázásra,  de mivel nem nagyon akartam ki -be szerelni ezért bevágtam a hátsó ülésre. K*rva jó a szellőzés úgy, ennek örömére (meg közölték hogy adjak telszámot és még ma meg is lesz) mentem is egy karikát. Aztán elmentem a mesterhez aki a felújítást fogja végezni - mivel egy malőr folytán pár hónapja nála felejtettem a bólogatós kutyust (ablakok nélkül közlekedni még mindíg qrva jó :D ). 8)

 A nap végére elkészült a fóliázott üveg, előkerült a Polimpexből szervált patent ami az ajtó oszlopba megy, majd némi szenvedés után belepasszolt a helyére a pánt, majd némi szenvedés után sikerült kitalálni hogy az amúgy nem odapasszoló bolhák közül melyiket nem tépi ki a zsanér záráskor a kasztiból. 8) Na végre... :)
Végre nyitható :) Még egy cső a hátsó mosóhoz, és fullos a BIS :)

Kommentek

Tibee

Valamit még kezdj a díszlécekkel és szerintem nagyon pofás kisautó lesz! :) (Na jó, a BIS tükörért nem szólok, mert az szívügyed :D > ;) )

VadMacs

A díszlécekkel még nem tudom mi lesz - megmaradjon vagy sem.
Ha megmarad akkor színre lesz fújva, de hajlok inkább arra hogy leszedem és be lesz foltozva a helye.

Ami viszont nem ma lesz, mivel a gépre kell majd dobni némi föstéket. :) Pl lesz lakatolás, lökösöket a sok sérülés miatt amúgyis újra kell fújni, szélvédõ alatti kopoltyúkat is színre akarjuk fújni. Ezekre a manõverekre a jelen állás szerint jövõre kerül sor, akkor dõl el a díszléc sorsa is. De mint említettem hajlanék a lécmentesítésre, ha már egyszer olyan Laceeee -s a gép... :P

Ami viszont a jelenlegi helyzetet illeti: per pillanat egy motor beszerzésével vagyunk elfoglalva (ki tudja mit mûvelt az elõzõ "Vadbarom" tulaj meg az "Aranykezû" szakija), meg egy szett lemezfelnit akarunk beszerezni hogy meglegyen a "gyári" készlet is, ha szükség volna rá (pl mûszaki, vagy téli garnitúra, stb). A jelenlegi alukat ledobjuk (arra lehet jelentkezni :D ), ugyanis másikat rendelek helyette (egy itteni maszek van ráállítva a témára aki nyugaton nézelõdik a kiszemelt felni után).

Tibee

VadMacs #21347:
Jaaa, hogy lesz lakatolás is? Akkor nem szóltam. Akkor bye-bye díszléc. :D Pedig ezekkel az alukkal marha jól mutat, de ha tényleg annyira szar az állapotuk... :(

VadMacs

Tibee #21354:
maszekoknak errefelé elég vastagon fog a tolluk fizetéskor (mármint akkor ha kérnek, mert az alkalmazottak felé fizetésnél meg mintha szenilisek lennének :D ), szóval itt nem éri meg felújítani. Ennyi...
Máshol lehet meg lehet csináltatni olcsóbban, de mint említettem más felniket akarunk szánni a kisautónak. :)

Tibee

VadMacs #21366:
Mindent értek. :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!