2008.09.21. Vasárnap

 Tegnap volt egy kis körutunk.
Történt hogy leboltoltam egy BIS elosztót és karbit, csak el kellett menni érte. Sebaj, újabb 200Km -es kocsikázás következik, irány a kék villámmal. Stilszerűen - ha már egyszer neki lesznek a cuccok. :) Karbi természetesen (megint, avagy szokás szerint) nem eredeti állapotban leledzik, hanem ez is hekkelve volt előző életében. A szivató rudazatot vágták gallyra, és eszkábáltak egy másikat a helyére. Úgy látszik ez valami népbetegség lehet a Weber karbis BIS -eken, mert szinte az összes amit láttam az így lett szétgányolva. :( Ezt leszámítva jónak tűnik, így lerendelek némi cuccot és amint lehet belevágunk a felújítós projectbe (perselyezés, felújító készlet integrálása, stb).
 Az elosztó viszont némi meglepetésre Zelmot. Amint lehet ezt is kipucolom, hekkeléseket helyrehozzuk, és beépítésre kerül. Reméljük ezzel végre megoldódik a csörgéses probléma, és végre 10 fok körül lehet üzemeltetni a gyújtást. Siker esetén leadom a kiszerelt Marelli elosztót felújítás végett a karbis emberkének, kíváncsi leszek mire jut ezzel. :)
 A csomaggal érkezett továbbá 2db légszűrőház fedél leszorító zár is. Az egyik a kettő közül nincs meg, az előző (trehány tróger) gazdi ugyanis úgy gondolta elég ha csak rádobjuk a fedőt, majd ellesz az úgy is ha nem zárjuk le (lásd a kisautó első blog bejegyzése). :(

 Mai nap némi maszekolás miatt megint volt autózás. Hazaérkezés után rámtört a melózhatnék, gyorsan visszarohantam garázsba indulás előtt az akkus fúrógépért. Felfúram a helyére az ajtó behúzó (& könyöklő) cuccokat, amik eléggé hiányoztak idáig a kisautóból. :)

szajré :) barátunk, a weber30dgf :) apró szajré :)

Kommentek

CsuTee

Ilyen karbi nekem is kellene...van még? :)

VadMacs

Most nincs, de lehet (valószínû) hogy a késõbbiekben még tudok szerválni. :)

Törölt felhasználó

Szia VadMacs!
Érdekes a garázsod.
Most járok itt elõször. Nagyon szeretnék egyszer személyesen találkozni egy BIS-szel. Lehet ilyet kérni? Kiváncsi vagyok néhány technikai részletre. Én Bp-en vagyok, ha nem vagy negyon messze szívesen elgurulok bárhova, ha tudsz rám kb 10-15 percet szánni. Köszi
Piglet

VadMacs

Piglet #27575:
a cél (illetve a két BIS) nagykanizsán van. Kissé messze, de ha igény van rá, állunk rendelkezésedre... 8)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!