2008.09.24. Szerda

Vasárnap volt egy kis ámítógép szerelés, ami miatt megtettem egy 150Km -es utat. Egerszegen kellett betankolni, de ott meg csak 95 -öst találtunk. Kapornak felé indultam a városból, arra van egy jó kis kiadós emelkedő. Mínusz 2-3 -as gyújtással is nekiállt tiltakozni, mivel erőteljes csörömpölésbe kezdett.
 Mai nap fater azzal ébreszt reggel hogy hol a fenébe van az akku töltője. Amit mellesleg én vittem el, mert múlt héten csontra lemerült az akksi a kék kisautóban. Nem kellene bekapcsolva hagyni azt a fránya zenegépet... :D De ha már egyszer ki kell menni a garázsba, nekiállunk szerelni. Motor megemel, elosztó az istennek sem akar kijönni. Affene, akkor AC le. Na akkor már szépen jön ám. :) Marelli gyuszi ki, Zelmot gyuszi (alapos tisztogatás után) be. Nagy nehezen összetákolok mindent, jöhet a próbaút.
 Ezennel örömmel jelentem be, a z elosztó volt Őköcsögsége aki ennyire szivatott. Hogy mi lelte azt majd kiderítem máskor, idő hiányában ott kellett hagyni a tetthelyet. :) Gyönyörűen jár a motor, emelkedőn sem csörömpöl, pedig még az a benzin tart aminél a hétvégén kötekedett a kisautó.
A bűnös...
VadMacs @ . 5 komment

Kommentek

THONY

Mit szoktál tankolni amúgy?

KG

THONY #23288:
Ez engem is érdekelne, ugye nem gázolajat? :D :D :D :D :D

KeMa

KG #23291:
THONY #23288:
Kerozint :)

CsuTee

KeMa #23293:
KG #23291:
THONY #23288:
netán Etanolt? :P

Buszos Petya

Sört? :c)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!