2009.01.01. Csütörtök

B.U.É.K.! :)

Mostanában ritkán érkezett hír a kisautóról.
Ennek leginkább az volt az oka hogy beköszöntött a kellemes kis pocsék időjárás, amiben nem szerettem volna használni. A napokban a garázs tulaja ki akart venni valamit az ott maradt szemétkupacából, ezért kimentem. Előzékenyen úgy gondoltam, hogy akkor ideje megjáratni a kicsikét. :)
 Ő azonban másképp gondolta. Akksija kissé lemerült, így gondoltam majd töltögetni fogom. A srác viszont (akinek kellettek a kacatok) közölte van bikázó kábel, akár beindíthatnánk úgy is a gépet.
 Jó volt újra hallani a kisautó kellemes hangját, majd eldöntöttem hogy asszonypajtival elvisszük megsétáltatni - ha már egyszer szép idő volt... :)
A BIS hátsójának elvetemült A koszt leszámítva látszik hogy van értelme garázsban tartani... Az őszi taliról maradt ki egy séta erről a helyről (idő hiányában) :(

Kommentek

Siffi

Nagyon szépek az autók! Boldog Új Évet! :)

Horváth András

Sajnálom, hogy a Csótó kimaradt a taliból... Ott lehetett volna csini képeket csinálni, nagyon szép hely. :)

VadMacs

Horváth András #27390:
hát, na ja.
Jelzem kezd befagyni a tó (a képen 1cm vastag kb), hamarosan (ha gyorsan fagy hét végén, vagy a kövi hét végén legkésõbb) beindul a korcsolya szezon. Ha erre jársz majd szólj... :)

CsuTee

A harmadik kép tetszik igazán. Nagyon jók a kontrasztok a fehér polán. Szép fehér alapon fekete határozotság, tetszik :)

Karki

Szépek ezek a vizes pókok, gratulálok hozzájuk! :) Egyre inkább érzem, hogy eluralkodik rajtam a ritkaság-gyûjtõ szenvedély, és vennem kéne egy ilyet... :) elkezdek spórolni :)

VadMacs

CsuTee #27404:
a kékkel kellene majd valamit kezdeni.
Per pillanat idiótán néz ki hogy a metál csillog, a mûanyag elemek meg fakón több színben rontják a képet. Az a terv hogy le kellene kapni a díszléceket, és a maradék mûanyag meg menne színre fújásra. Csak akkor oda a "gyári" kinézet, pedig tisztában vagyok azzal hogy a díszléctelenítés milyen elõnyökkel jár.

A fehéren viszont nem bántam meg hogy ilyen lett. Pedig anno nagyon szemeztem Cemy gépével, még azelõtt hogy az elsõt megvettem volna.

Karki #27409:
vicces, de ha lenne pénz (sok pénz, meg sok sok idõ) én meg egy régi 500 -ast vennék még csatasorba. :)
Amúgy csak tessék, legalább gyûlik a velünk kapcsolatba került vizipókok száma... :)

CsuTee

VadMacs #27412:
Szerintem a kéken szépen feketére fújd le a léceket meg az elemeket úgy is szépet fog mutatni. Meg inklább azt minthogy most léctelenítsél (hegesztés fótozás festés stb.)

Horváth András

VadMacs #27412:
CsuTee #27416:
Nem mondom, nehéz döntés...
Sötét színû Polskin elég hülyén mutat a fekete mûanyag, még ha gyári jellegû állapotban (szép matt fekete) is van. Az a vicces, hogy Cemy gépével régen én is szemezgettem, de most el nem tudnám képzelni, hogy bármelyik mûanyag elemet is kaszni színûre fújassam. Az enyémen is mattra akartam õket, de a festõk nem úgy gondolták. :)
Az oldalsó díszléceket én nem fújatnám autó színûre, az nem kóser. A legjobb megoldás a behegesztés, de az meg (csak úgy magában) nagy meló.
Az összes megoldás közül mégis a legjobb szerintem az lenne, ha vennél egy vadi új garnitúra díszlécet, és felraknád azokat, a BIS lökösöket meg fele-felébe lefújatnád, mint a fehéren... :)

Tibee

Horváth András #27427:
Szerintem meg ezeket kéne rendberakni, hogy azért mutasson valahogy, aztán meg eltüntetni õket. Igaz, én nagyon utálom a sok mûanyagot egy autón, úgyhogy én Rasztához hasonlóan az ál szellõzõt is eltûntetném a szélvédõ alól. :)

VadMacs

Horváth András #27427:
a díszlécek nincsenek rossz állapotban, csak fakó színûek, meg foltokban változó a színe, fakósága.
Cemy gépérõl egy dolgot vettem át: a szélvédõ alatti mûanyagokat fújattam színre. Ezt olyannyira nem bántam meg, hogy valószínûleg a kéken is meg lesz csinálva. 8)

Tibee #27428:
Raszta = Horváth András... :D
Ha befoltozom oda a szimmetria, akkor inkább maradjon.

Tibee

VadMacs #27436:
/2 Tudom, csak így sikerült. :D

Horváth András

VadMacs #27436:
1/ Ez tetszett a legjobban: "Díszlécek nincsenek rossz állapotban, csak fakó színûek, meg foltokban változó a színe, fakósága." Egyszóval rrrondák. :D :D :D Vegyél újakat, mert azok szépek lesznek. :)
1/2: Cemys színrefestõs ügyet már egyszer tárgyaltuk. Akkori és mostani konklúzió: Ízlések és pofonok. ;) :)

2/ Helyes a megfejtés. :)
Szimmetria rulez! :)

VadMacs

Horváth András #27439:
1.: lófaxt, akkor lefestetem - ha nincs, úgyis idõvel megfakul... :P

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!