2009.02.17. Kedd

Hiába a tartalék karbi, a mai napig nem sikerült egy normálisan működő példányt összekalapálni a kék vizipóknak (a napokban sikeresen szétesett az amúgy odagányolt, hidegindítóhoz csatlakozó, gázrudat tartó csukló mókolás). Úgy tűnik lesz alkalmam most megsasolni egy bontás alatt lévő gép maradványait, amiből a karbi még nem került eladásra. Elsőre úgy tűnt ez nem a Weber, hanem az FOS 30 S2H lesz. Elhozni nem mertem, mert egyrészt már cseszték át az agyam "normális" alkatrészzel, másrészt gondoltam meglesem először hogy miként is fest egy egészben lévő példány. Nem ám megint valami kókányoltat sikerül megvenni. :)

 Hála az égnek sikerült két normálisnak tűnő képet találni, kellett nekem nyuszy blogjában kotorászni... :P
http://www.offdog.hu/?p=426&b=1014

Kalaptartó kiszerelésre került. Gyári volt, viszont már merevítéssel látta el valaki házilag (némi deszka és fém alkatrésszel). Az egyik saroknál azonban kezd egyre jobban szakadni, úgyhogy a fehér tesójának kalaptartója lesz lemásolva - kárpitozással együtt.

Ezen kívül a hátsó szélvédőfűtés reparálásán dolgoztam, vagyis inkább csak kutakodtam. Műszerrel méricskélni kezdtem, azzal úgy tűnik nem sérült meg maga a fűtőszál a leszakadt saru helyén. Ha minden igaz lehet javítani némi ragasztó és fűtőszál javító (ezüst lakk) segítségével. Egyik haver éppen ilyen lakkot vadászik, ha sikerül vásárlás nélkül hozzájutni akkor megspórolunk egy adag lóvét, ami legrosszabb esetben a szélvédő cseréje és az új fóliázása lenne.
A nap végére megjelent a hó is - már csak itt késett :)

Kommentek

CsuTee

Érdekes nyuszy-nak a karbija. Nekem is kezd szétesni, már 3 csavar megszakadt benne lassan szétesik az egész:(

VadMacs

CsuTee #29775:
a minap néztem a "szamócás" katalógust, állítólag van valahol még új karbi raktáron. Jikov kihúzva, de Weber és FOS az állítólag létezik. Alighanem Auto Poland a megoldás. ;)

CsuTee

Hun az a katalógus? :P

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!