2009.04.12. Vasárnap

Generátorozás.

Ma délelőtt irány a garázs. Autóval kiállás, majd a felszabaduló helyre kivonszoltam a tarcsi váltót, hogy elkezdjem majd lesuvickolni. Ezt később inkább a szabad levegőre vittem, jó idő van... :)
 Lekaptam gyorsan az elhalálozott generátort, majd előszedtem a garázs mélyéről a tartalékot. Kapott egy kis takarítást, majd jött a felszerelés. Gond csak annyi támadt, hogy az alsó csavar meghúzásakor úgy mozgott a helyén hogy ihaj. Azért meghúztam a beállító csavart is, gondoltam kipróbálom milyen a cucc így. A motor természetesen veszettül elkezdte rázni a generátort, viszont leállítás után lehetett végre húzni még az alsó csavarján. Így végre benn a helyén, töltés van, minden fasza. :)

 Történt egy kis baleset is: a szembe garázsszomszéd megjelent, és mivel tudtam hogy amúgy is megkérne, még ezt megelőzően odébbálltam a kisautóval - hogy őfenesége kiférjen a tank méretű autójával. Látszólag semmi gond nem volt, egészen addig amíg emberünk úgy nem döntött, hogy kiállás után egy kövér gázzal még jobban meghátráljon. Aztán egy csatt hallatszott - emberünk eltrafálta a váltó difi felőli végét... :D
Tönkreszállt generátor, leszerelés előtt Csendélet a garázsban Csendélet a motortérben Balra kiszerelt Marelli, jobbra beépítésre vár a Zelmot Zelmot üzemben :)

Kommentek

Plósz Gyula

szerencsétlen egy szomszédod van ;)

CsuTee

Plósz Gyula #32064:
ahogy mondod :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!