2009.06.28. Vasárnap

Mivel a múltkor elég sietősen távoztam a garázsból, illetve örültem hogy hazaértünk a dunántúli turnénkról, csak gyorsan kidobáltam a csomitartóból a felniket és gumikat. Igazából csak felületesen néztem át a bontóban is a cuccot, felhőszakadásban nem éppen a legkellemesebb aprólékosan megvizslatni a dolgokat, inkább fedezékbe húzódna az ember. :)
 Nos idehaza, pláne alapos szárogatás után volt időm megnézni a múltkori zsákmányt (4 BIS felni, 4 gumi hozzá, 16db kerékcsavar). Kezembe fogtam egy draut kefét, meg pár célszerszámot, és lecsekkoltam a veszélyesebbnek kinéző rozsdafoltokat. Hála az égnek rohadás sehol, csak némi felületi rozsda próbál meg ilyesztgetni. :)
 Pénteken sikerült elérni az FZRtom által ajánlott (egerszegi) homokfúvóst, aki nagyon készségesen válaszolt a kérdéseimre, és azt is elvállalta hogy elvégezteti a porfestéses melót is. Nekem csak el kell vinnem a felniket, majd készen megkapom őket. Kb félár a kanizsai bandához képest, még az üzemanyagköltséget beleszámolva is olcsóbban jövök ki így a dologgal. :)

 Szemrevételeztem a gumikat is. Azok is egész jó állapotban vannak. Nincs "padlóig" kopva, és nincs féloldalasra kopva egyik sem. Ha jól rémlik, a fehérnek vannak ilyen típusú papucsai. :)

 Kipuff egyenlőre úgy van ahogy hagytam: törött leömlővel. Lakatos ismerősömmel már konzultáltam, jövő héten ha lesz időnk akkor megpróbáljuk reparálni. Viszont erősen elkezdtem azon morfondírozni, hogy még az idén, év vége felé jó lenne beszélni Barnival, hogy volna e kedvük a kék villámra is építeni egy kipuffot. Őszintén szólva kezd a t*köm tele lenni az ilyen szanaszét törős, szanaszét rohadós kipuffokkal. :)

Bónuszként kezembe fogtam egy tuning seprűt, oszt' jól elsöpörtem a múltkori vihar által a garázs elé termelt szemét és törmelék kupacot. 8)

Sorakozó :) Papucsok Kerékcsavarok Törés 2 évig nyugalom... :) Takarítás után

Kommentek

CsuTee

Elég hülye helyen tört el, ráadásul ott még erõsített is :O
Én most mentem épp tegnap egy 300 Km-es túrát a kis géppel 4 személlyel, de bírta frankón, nem volt vele gond :)
Lassan meglesz a 2000.-ik Km a moci összerakása óta :)

VadMacs

CsuTee #35353:
ezen akadtam ki én is. Szállóige lesz a múltkori beszólásomból: nem rohad, de jól törik. :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!