2009.07.09. Csütörtök

Sikeresen halad a "downgrade" project. :)
Tegnap elmentünk ősömmel a felnikért, szóltak hogy kész a művelet (homok & szinter).
Van egy olyan érzésem hogy nem utoljára jártam a mesternél, pláne hogy bónuszból ingyen elvállalt egy diódarálót is, pedig azt csak azért vittem hogy megérdeklődjem, ilyennel is foglalkozik e. Amúgy egy eléggé koros példányról van szó, nemrég kaptam szüleimtől, ha jól tudom bőven idősebb még a faternál is. :)

 Felnikkel mindenesetre nem volt gond. Ahol kellett kiegyengették a peremeket, rohadás hála az égnek nem volt rajta, úgyhogy hála a segítőimnek, van a kék vizipóknak egy "gyári állapotú" felnikészlete. Sajna pótkerék még nincs hozzá (azaz ezt a szerepet egy normál 12" -os pók kerék vállalta be), de tervbe van véve hogy a fehér vizipók kerekei is fel lesznek ilyen módon újítva, addigra szerzek pótkeréknek 13" -ost, így 6db felnivel felszerelkezve fogok útnak indulni.

 Amúgy történt némi baleset is: Zalaszentbalázson sikeresen kirohant elénk egy fajtiszta korcs, amit sikeresen eltaláltunk. Átrohant előttünk, majd amikor átért, némi gondolkodás után visszafordult, és lazán telibekaptuk a fejét (jókorát durrant). A kutya túlélte a mutatványt, bár eléggé szédelegve ment tovább, pár másodperc múlva eltűnt a házak közt. Nekünk a Punto jobb első ködlámpája bánta, amit a fater úgy vadászott egy bontóból. Kiszakadt a ködlámpa összes felfüggesztése, meg a teteje (műanyag burkolat) ment ripityára. Azt sikerült kinyomozni hogy honnan szökött ki, de a tulaj nem volt otthon, plusz azt sem tartottuk valószínűnek hogy az egyedül élő nyugger mammer majd fizetne. A szembe lakó próbált segíteni előkeresni a kutya gazdáját, hogy rendezhessük vele a ködlámpát, de végül kénytelenek voltunk tovább indulni, örökké mi sem várhatunk ott egy helyben. :(

u.i.: ezer köszönet kopasz Rasztának a felhajtott felnikért, és FZRtom -nak a jómunkásember elérhetőségéért. :)

Ez van... Veszteség lista Elkészültek :)

Kommentek

Kopányi Sándor

NYugger mammer kösse meg a kutyáját/csináltassa meg a kerítését mint ahogy a másik nyugger mammernak is kötelezõ, vagy ne tartson állatot.Ha meg másnak kárt okoz(közvetve)akkor pengesse a zsét. Ennyi.

Horváth András

Nem semmi így újra látni azokat a felniket. Nem voltak csúnyák, de így aztán tényleg pofásak lettek! Gratulésön, használd egészséggel és ha majd kell még valami a szombathelyi aranybányából, akkor szólj. :) :) :)
Puntot sajnálom, de azért örülök, hogy nem a BISnek lett Baja...

VadMacs

Horváth András #35712:
szerezzé' fenéklemezt a vízpumpa alá, meg kartergázcsõhöz gumigyûrût. :D

Buszos Petya

Szép lett a felni, gratula! Gyári dísztárcsád is van hozzá?

VadMacs

Buszos Petya #35717:
sajna nincs még dísztárcsa. Gyári meg pláne, pedig gondolkodtam hogy mint gyári cuccot, be kellene szerezni egy készlettel. :)

Ha minden igaz, holnap kész is lesz a gumira szerelés, aztán mehet fel a kék gépre a szett. :)

Buszos Petya

VadMacs #35721: Bizony, az ritka, mint a fehér Zorró, de az Unókon valami hasonló, vagy talán pont ugyanolyan volt.

CsuTee

VadMacs #35714:
hej olyan lemez nekem is kell :P

Lajoska

Kutyát elütni nem jó dolog.
Tavalyelõtti nyári találkozóról hazafelé Misi is elkapott egyet, igaz, ott jelen volt a gazdája.
Érdekes, hogy Tibee a kutyát kereste, hogy mi baja lehet, a gazda meg az autót... keresztbeaggódás rulez.

Tibee

Lajoska #35735:
És szerintem ez így a helyes...

Lajoska

Tibee #35736:
Igen. Emlékszel? Pont elõtte való nap, a tájékozódásin volt egy hasonló eset, amikor szegény csuromvíz kutyus kiszaladt a Golf Variant elé... akkora leszabást kaptunk, hogy kiengedtük az útra a "kutyánkat", még az autó elejét is velünk akarta megfizettetni :)

Tibee

Lajoska #35744:
Már csak a végkifejletre értem oda asszem, vagy még arra se, mert épp 20-al "rongyoltam" a szar úton brutál tehénszarszag mellett. :D

Lajoska

Tibee #35745:
Ez az, hogy emberünk a Golffal közel sem 20-szal ment...

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!