2009.09.07. Hétfő

Defekt.
Ja hogy az volt, újra a normál keréken közlekedtem napok óta.
Aztán egyszer csak elkezd 50 -es tempónál rázni a kormány. Azt hittem pocsék út. Elvittem egy körre melót nézni, de egy idő után egyre gyanúsabb lett a kormány rázása. Ez nem úthiba, talán a keréknek nem húztam meg a csavarjait. Elakadásjelző ki, nézem, annak ugyan semmi baja. Biztos ami biztos, kiálltam egy út maradványra, ahol nem zavarom a forgalmat, és szükség esetén szerelni is lehet.

 Na ekkor jött az ámulás, a minap feljavított keréken a gumi egy ponton elkezdett kifordulni a felni pereme alól. Na ilyet sem láttam még, vittem a gumishoz. Aki szintén nem látott még ilyet, de most lát. 10 perc, és kiderült hogy a gumi az kuka. Hiába dobtuk ki a tönkrement belsőt, és "alakítottuk át" tömlő nélkülire (amilyennek eleve kellett volna lennie), úgy néz ki az oldalfalban valami csúnyán elszállt, és megszűnt a merevítése. Annyira nem is érdekelne ha kiszolgált volna, de mivel még nem volt padlóig darálva a mintázat (sőt...), felettébb bosszantott a dolog.

 Gumis srác elugrott nézni használtban, perpill a munkanélküli státusz miatt ez van. Ugyanis emlékezett arra hogy a pótkeréken található típus van valahol eladóba (ha jól értelmeztem horvátországból érkezett ide). Mára elő is került a gumi, így végre teljes a szett ismét.

 Kellett is a gumi, mert pár nap és megy műszakira a kisautó. Úgy néz ki simán fogja venni az akadályt, legalábbis az előműszaki alapján. Megérte beruházni a fékpofákba.
 De ha már műszaki, akkor nekiugrottam a tolatólámpának. Sokszor nem világított egyáltalán, bár az utóbbi időben meg néha szokott. Egy halom kontakt gond volt a háttérben, ezek megszüntetése után ismét működik szépen. :)

Na ez kész...

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!