2009.11.24. Kedd

Lassacskán haladnak a dolgok.
A karbi (miután össze lett legózva kettőből) úgy tűnik egyenlőre nem akarja az igazat. Fals levegőt kizártuk, viszont találtunk egy sérülést az öntvényben, az 1 -es toroknál (meg olyanok hogy a torokban lévő keverőcsövet laposfogóval szétb*szták, stb). Valami ügyes kezű ember lehetett az okozója, egyenlőre nem tudom mennyire lehet majd javítani.

Aztán volt időm eljátszani a gyújtással. A Marelli cuccos a sajátomhoz hasonlóan kissé "megöregedett". Perselyei szétkoptak, a röpsúly rugók cserére szorulnak (majdnem 0 fokra kell ezt is levinni hogy ne csörgedezzen, persze ezt is 98 -as benzinnel). Plusz a beüzemelés előtt át kellett raknom a vezeték házba bejuttatására szolgáló bakelit elemet. Valaki szerint jó szórakozás volt hogy a tövében körbe tekergette a drótot, ami tőbe megtört a szigetelés alatt (gratula az illetőnek). Úgyhogy a donor motornak idáig egy hasznosítható alkatrésze sem vált be (generátor néz ki egyedül használhatónak, de azt még nem próbáltam ki). Emlékeztetőül a lajstrom idáig: hengerperselyt szétqrták, karbi hulladék, gyújtáshoz a komplett belsejét cserélni kellene (lásd Motopol). Vezérmű tengely szétkopva (76000Km ezek után erősen megkérdőjelezve). Illetve van még egy örömhír, de azt a másik kisautóhoz vezetem be, amint végzek ezzel a bejegyzéssel. 8)

A tegnapi napon - ideiglenesen - elköltözött tőlünk a kisautó. Holnap megindul a meló rajta, motorja pedig lehet már a hétvégén Csanak kezébe kerül. Beszéltem továbbá a Zeusos srácokkal. Ha az anyagiak később lehetővé teszik, szívesen megcsinálják a kövi kipuffot is. :) Sajna az anyagiak miatt valószínű hogy nem lesz módosítás, csak egy másolat fog készülni a fehér vizipókét alapul véve.

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!