Kommentek

obrotka gyula

Kép lesz még?

Egyelõre elég érdekesen indul.

VadMacs

Ha tudok menni majd lesz kép.

Sajna pont sz*rul jött ki ez a kórházas dolog decemberben. Alig 9 hónappal azelõtt bal tüdõ, most jobb. Plusz nem akartam felélni a lóvét amit emlegettem, így jeleztem hogy nem akarom a táppénzt meghosszabbítani. Így viszont fizikai meló van, fizikai korlátokkal. Fõnökök szerencsére megértették hogy ez van, így nem kell emelgetnem nagy dolgokat. De a melót így is alig bírom kímélõ módban, ezért melón kívül itthon pihenés van szigorúan - ha csak egy mód van rá. :( Talik is ezért vannak lelõve a nyáriig.

A kép akkor készült amikor megkezdõdött a bontás, messze van még ez az állapot a véglegestõl. Ha kötekedni akarsz azt (neked) szabad, aztán átadom a lakatosnak. :)

obrotka gyula

VadMacs #40915:
Nekem az a furi, hogy így van szétvágva a küszöb. Nem is aggódnék emiatt, ha már nem lenne lepucolva, ami számomra azt jelenti, hogy ott akarja végigvarrni, ami több okból is badarság lenne.

Plósz Gyula

obrotka gyula #40916:
ezt furcsállom én is ;)

bexxter

obrotka gyula #40916:
Hát.. nem akar szopni a ponthegesztésekkel, meg a varrással belül a padlóhoz igazítani, meg amúgy az egészet igazgatni, fogja, levágja az uj küszöb tetejét vagy ide csak simán hajt egy lemezt és "kész van ez józsikám, pár évig megbírja".. :(

bexxter

bexxter #40921:
Hopp ennél a padlóhoz nem is kell nyúlni mégsem, kivéve ha belsõ küszöböt is cserél. A képbõl ítélve azt viszont nemt fog. Mindenesetre ezzel a módszerrel gyorsabb és szmára könnyebb a meló. Megnézném a varratot szivesen, de remélhetõleg mégsem lesz vizszintesen végigtolva.

VadMacs

bexxter #40922:
belsõ küszöb jó állapotú, az maradni fog. Ezen az oldalon legalábbis. Balos külsõ jobban szétesett, de remélem ott sem lesz gond.

KeMa

bexxter #40921: Emlékszel, a piros subarun is így volt levágva a küszöb. Te szedted le a maradékot. Nemtudom, lehet az állapotfelmérés miatt szokták elõször hosszában lecsapatni. Akkor viszont minek korongozta a felületet végig? Mindenesetre így felrakni az új küszöböt eléggé rossz ötlet volna.

VadMacs

KeMa #40924:
akkor ebben a stádiumban mit kell neki mondani, mi az elvárás...? :)

KeMa

VadMacs #40928: Azt az új küszöböt mindenképp hozza össze rendesen a belsõ küszöbbel. Ne úgy, hogy a kettõ között maradjon egy régi darabja a régi küszöbnek.

Laceeee

Ez a vágás nem rossz megoldás egy modernebb autónál. Ha nem rohad fel idáig ott van egy pici perem ahol összehegesztik és sokkal kevesebbet kell gittelni mint az ajtón belül. De ezt csak akkor ha nem rohadt annyira.
Polskinál ez egy elbaszott megoldás.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!