2010.04.17. Szombat

No van megint blogolni való. :)
Anno a hűtőcsere során gondoltam semmi pánik, a bontásból származó hűtőt most legalább betesztelhetem. Én voltam a lökött mert nem értettem miért nem a jól megszokott helyen kapcsolt a hűtő, tegnap végre eszembe jutott. Mondjuk ehhez kellett az is, hogy a hűtővíz megint nagyon melegedős játékot játsszon. :D
 Viszont van új a nap alatt, a "szakemberek" által gányolásnak kikiáltott kézi hűtő kapcsolóm most tette idáig a legnagyobb szolgálatot: kézzel kapcsolva gyönyörűen működik a hűtő első fokozata. De van egy másik segítsége is eme "gányolásnak", most kiderült hogy a bontásból származó hűtőben a hőgomba kb ennyit tud (a hűtőradiátor viszont idáig hibátlannak tűnik), mert totál random szerűen működik. :)
 A javítás már tervbe van véve, csak valahogy nem értem oda ma délig a törzshelyemre hogy megvegyem a következő hőgombát.

 A mókás híreknek majdnem vége. Aztán a mai nap elkezdett árulkodni a bal első dob pereme, hogy ne erőlködjek olyanokkal hogy csak a volt rohadás helyét javíttassam, hanem akkor már lehetőleg a peremet kompletten, vagy elem csere. Ma amikor szikrázó napfényben szemrevételeztem a perem állapotát, sikerült megállapítani hogy ott bizony nem lesz elég ha csak könnyelműen be akarnám hegeszteni a sérült részt, az egész perem kuka (lesz). Ha belegondolok, én anno úgy adtam le a gépet lakatolásra hogy komplett elem cserét akartam (de minimum a perem cseréjét), ma nem lenne ilyen helyzetben ha az a sormási barom teszi amiben megállapodtunk. :(
 Csomagtértető is rohadgat egy helyen. Ha valakinek lenne kurva jó állapotban eladó akkor jelezzen, különben marad a hegesztgetés (bontóban itt találni sem lehet, nem hogy olyat ami menthető is). :)

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!