2011.07.13. Szerda

Néminemű módosítás, apróság az egész.

A legszembetűnőbb, hogy újra van dísztárcsa a felniken. Idáig minden ismerős aki nyilatkozott, állította hogy pofásabb lett vele a kisautó. A blogéia meg adni fogja az igazolást, vagy éppen az ellenkezőjét. :)

Kapott 3db fehér szépségtapaszt is.
Igazából megfelelően ronda mindhárom közelről nézve, viszont messziről nem annyira látványos(an), mint az azt megelőző állapot. A lökös az őzkár során sérült meg, az alsó fehérre fújt részről jókora darabon letört, lehullott a festék. A csomitértető bal oldala a merevítő mögött kirohadt. Az őzkarambol miatt bár sorsa megpecsételődött, selejtezéséig kapott egy adag gittből ráncfelvarrást (hónapokkal ezelőtt), meg most némi nem passzoló színű fehér festést. Gyorsan csak ilyen volt kéznél, a folt meg egy fokkal esztétikusabb mint barna színben... :)

A bal első sárvédőn volt még némi festék hólyagzás. Ez szintén az őzkár miatt selejtezésre van jelölve, amúgy sem cserélte 2007 -ben az alkoholista jómunkásember. Gondoltam rohad belülről kifelé ahogy kell, viszont meglepődtem hogy a perem sehol nincs átrohadva. Becsiszolás meg kezelés után ez is kapott némi foltozást.

 Jelen állás szerint ez a kisautó visz minket a talira. Bár a kék vizipókot írtam fel a regi lapra, az sajnos addigra nem fog teljesen elkészülni, plusz még műszakizni is kell neki.
Fehér pókunk 2006 óta vitt engem/minket a nyári talira, de jövőre úgy néz ki tényleg átadja a stafétabotot, ha csak egy kis időre is. Az egykori őzes baleset előtt is sokszor volt téma hogy részben fel kellene újítani, de végül halasztva lett csak mindig (pénzhiány, mi mindent javítsunk, nincs meg a színkód, stb).
 Idén tehát még felkészítjük műszakira, és valamikor a jövő év második felében megkaphatja azt a felújítást, amit én már 2007 -ben is szerettem volna biztosítani neki. Az elemek már gyűlnek, igaz egyenlőre csak azok vannak meg, amiket 100% -os biztonsággal el tudunk találni, hogy csere érettek (homlokfal, sárvédők, küszöbök újak, meg van egy csomitértető bontásból). Ha minden igaz motorikusan minimális beavatkozás lesz, egyenlőre egy hengerfej tömítés csere van kinézve, hacsak előbb nem kerül rá sor (Csanak szerint régóta esedékes lenne, de ragaszkodik ez a tömítés a motorhoz... :) ).

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!