2011.09.21. Szerda

Újabb melók.

Bepakoltam a bal első dobra a vastag (zajszigetelő?) kárpitot. Szembesültem is egy problémával, hogy a bal első hangszórónak (előző gazdái által) kreált "keret" nem igazán passzol így a helyére. Gondolom nem véletlenül maradt ki ez a szőnyeg korábban a gépből... :)
 Egy kiemelő keretet képzeltem el a hangszórónak, plusz hogy levágok egy csíkot az alsó részből. A keret végül kimaradt, faragás meg volt némi flexeléssel.
 Ha már egyszer sikerült ezt elintézni, gondoltam ebbe a műanyag keretbe telepítem azt a hűtés vészkapcsolót, amit a fehér testvérénél annak idején sikerrel telepítettem. Gondoltam ha valami sikeresen működik, miért ne másoljam e kisautó számára? :)

 Érkezett amúgy Marelli megszakító egységhez kondi, már az a fajta amire fel van szerelve a fekete bakelit, amin keresztül van vezetve a két draut. Készült egy adag csavar a fékdobokhoz is, mivel a nem tüskés végű lengyelből is beszerezhetetlennek bizonyult.

 Elővettem az idáig dobozban pihenő, hátsó üléshez való biztonsági öveket. Elég retkesek voltak, ezt a melót rábíztam Ancsára. A bontózós sár és retek végre eltűnt, az övek beszerelésre készek - lennének, csak szerezni kell még pár csavart. :)

Karbi: az utolsó konfiguráció nyerő párosnak bizonyult. Megy a gép, szép alapjárat, kezd erőre kapni a kisautó.
Motorikusan hibátlan a gép, már készülődik az őszi talira. Egy 50+40Km -es próbautat tervezek be hamarosan, ha azt problémamentesen veszi, nyugodtan merek hosszabb utakra is elmenni vele.
Fotózás is volt... :) Szőnyeg próba Flexelés a dob miatt Drótozás a direkt hűtés számára És végre kész :) Belső oldalon a hűtés kapcsolója (alig látható) Marelli megszakító egységhez Faragott csavar(ok) fékdobhoz - remélem beválik

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!