Tesztelés

Apróságok: első csomagtartó tetőről kiderült, hogy lehetne még szintezni. Kapott egy pár mm vastag teflon alátétet a menetirány szerinti jobb oldali zsanér alá, így végre tényleg szintbe került lezárt állapotban, érezhetően szebben is áll.

Hátsó lámpabúrákat lecseréltem újakra. Nagyon szépek a régi viselteshez képest a narancs és vörös fények. Csak nem találtam narancs üvegfejű csavarokat, azt kell venni.

Tegnap és ma próbaúton volt a kisautó. Nem nagy távok, spórolás van ezerrel. A tegnapi út a szép szintkülönbségekkel operáló 7 -esről szólt, szépen vette az akadályokat. A mai út már pocsékabb útminőség alapján lett választva, egy Nagykanizsa - Murakeresztúr távot futottunk le. Vicces módon megtette a gép a távot hibátlanul, majd amikor "programon kívül" elmentünk bevárásolni vele, nekiállt fulladozni, majd le is fulladt. Azt hittem alapjárati probléma, már készültem a legrosszabbra, mivel ilyen gondja nem lehetett a karbinak. Nagyon nehezen, nagyon szenvedve, hosszú indítózás után lehetett csak beindítani. Gondoltam adok az alapjáratra, de nem igazán érdekelte a gépet. Ahogy nézegettem a karbit, láttam hogy kipattant a tartójából az egyik gyújtáskábel. Meg nem néztem közelebbről, de mivel volt a fehérnél is egy hasonló tüneteket produkáló hibánk, sejtettem hogy mi a gond. Alighanem a kipattant kábelt elkezdte megsütni az egyik kipuff leömlő... :)

Igazítás után  újra pöccre indult, újra hibátlanul ment. Kábelt meg legközelebb visszanyírjuk, elég nekünk jóval rövidebb is. :)

Szép új búra :) Szépen ketyeg ezzel... Rend a lelke... Jelenleg belül kultúráltabb, mint a fehér tesója Homlokfal és csomitértető között végre egyforma a rés végig A végére még egy ilyet is :)

Kommentek

nyuszy

Komolyan mondom, a csupasz felni is jobban nézne ki, mint ez a teszkós dísztárcsa :)

VadMacs

Ha csupasz volt, az volt a gond. Ha van rajta valami, akkor meg az. De legalább a kör bezárult, mondd ki végre (megint) hogy csak az alu... :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!