Külföld

 Ideje volt már...

Erőt vettem magamon, és meglestem a karbi egy "kikapcsolt" funkcióját. Az emelt alapjárati mechanika mint kiderült, valami más célt szolgálhat a 4/100 -as karbin, mert a vákuum szelence nem emelni tud, hanem a fordítottját. Na ez kimaradt idáig az életemből, ezért nekiestem az egyik tartalékos karbinak, és egy jól irányzott mozdulattal lebontottam a "gyári" megoldást. Fel is szereltem a 4/100 -as karbira, így a kéken is működik végre ez a funkció. Gyönyörű szépen be lehet most állítani, milyen fordulatra húzza fel a motort, amikor bekapcsolja a hűtőventit. :)

Sikerült kipróbálni végre a szélvédőfűtést is. Úgy tűnik, végre mindkét saru "rögzítése" sikerült. A szálak működtek végre, bár hogy ne unatkozzak emiatt a jövőben, sajnos újabb probléma akadt: felülről lefelé a második és harmadik szál meg van szakadva. Fólia meg rajta... :) (u.i.: valami barom még a fóliázás előtt megvágta szikével a két szál becsatlakozó részét a menetirány szerinti bal oldalon)
No, ezeket szépen kidobáltuk... :) Leszerelt vezérlés Ime az új vezérlés. Ha belegondolok, hogy a hibásan működő másik miatt kellett lefaragni a karbi tálcából... :( Szélvédő fűtés: végre működik, de azért megint lehet rajta dolgozni... Bálint volt, Valentin napja, vagy mi a franc

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!