Egyszer fent, egyszer lent

Tényleg szórakozik velem valaki odafent...

Hogy pontos párhuzam legyen az utolsó bejegyzés és e között, nézzük:
-az említett monitor szervizbe szállításkor tényleg rossz volt. Leszedték a burkolatot, majd (idáig) többé nem csinálta a hibát... :)
-kisautó: amikor elvonultak a fellegek, a szikrázó napsütésben "gyönyörűen" csillogott a felmart felület minden kis gödre. Gondoltam én, hogy talán mégsem ment le festékig, mint ahogy elsőre lehetett tippelni a mélységből.

Tegnap meg is volt beszélve egy időpont egy barátom "kollégájával" (közös garázsos munkatársak :) ). Másfél órás csúszással neki is ugrott a foltnak, amit hála az égnek sikerült kiszedni. Ezt követően nekiugrott az első csomagtartó karhosszúságú durva karcának is, amit még közvetlenül a fényezés után kapott egy kedves garázsban kotorászó családtagomtól. Lett még kiszedve ugyaninnen több kisebb karc is, majd a jobb oldali ajtón lévő tenyérnyi "vásott" féle sérülés is. Szépen dolgozott a srác, ha jól tudom fényező, így amint lesz melóm újra, kap egy wellness kúrát a kisautó nála (lökösök elmaradt fényezése, a "mester" által hagyott hibák javítása lököstől lökösig).
Elkészült... Most már garázsban fog pihenni, még egy madár nem kap lehetőséget a taliig. :)

Kommentek

obrotka gyula

Dísztárcsát nem akarod leszedni róla? Gyári lemezfelnivel sokkal szebb lenne.

VadMacs

Még meggondoljuk... :)
Mondjuk sajna a lemezek megsérültek egy buzi útépítés miatt, részben ezt takarja a dísztárcsa. Jellemző a helyszínre (és az országra), hogy kb 3 év alatt sem sikerült befejezni a munkát az említett helyszínen (csatornázás). Nem egyszer újra felszedték a már egyszer lefektetett vezetékszakaszokat, mert elcseszték a munkát.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!