2006.10.31. Kedd

A csodák nem tartanak sokáig, én sem bírtam ki hogy ne üljek legalább az egyik pókomba, alig 1 nappal a kórházi kalandom után. :)

Sajna a BIS elég nehezen indult, és még mindíg nincs gőzöm hogy miért teszi ezt. Amint lesz fedezet majd kicserélem a gyújtás egyes részeit, valahol el kell kezdeni kideríteni a baj okát.

A küszöb mázolása végre összeállt. Úgy néz ki hatásos ez a taktika. Mivel csak jövőre kapja meg a küszöbcserét, az idei évre inkább csak a rohadás terjedését akartam megállítani. Az első kísérletek kudarcba fulladtak, mivel már a kezelések utáni első napokban átütött ismét a rohadás. Most egy elég "drága" rozsdaátalakítóból kapott rendesen, ezután bitumenes alvázvédővel kapott egy réteget. Az ellenőrzések alkalmával semmi gondot nem tapasztaltam, a rozsdaátalakító megfogta még a bal küszöbön található, lassan beeső lyuknak induló rohadás - képződményt is. Az igazi próba a tél lesz, ha közlekedik a kis gép. Az eredeti tervek szerint ugyanis már rég garázsban kellene pihennie, csak az anyagiak hátráltatják mindkét pókot... :(
Igaz a feketeség rohadást takar, de kicsit gyógyult is a küszöb

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!