2009.07.23. Csütörtök

Így előre is sorry, képek nem nagyon készültek... :)

Még tegnap este nekiugrottam a karbinak. Hála a jó égnek megint volt meglepi, az úszóház alja tele volt alumínium forgáccsal. Amit ugyanis kitéptek meneteket a csavarok, azok apró darabokban ott landoltak. :)

 Tanakodás volt rövid ideig, aztán rászántam magam a nagyobb menet felfúrása mellett. Tegnap neki is álltam a mutatványnak, de fel kellett függeszteni egy szúnyoginvázió miatt. Ezek után belegondoltam, mennyi lehet a velencei tavnál... :)
Mai napra maradt a befejezés. Plusz el kellett látogatni a csavarboltba, ugyanis olyan trágya állapotú egyedeket leltem fel, hogy inkább újak vételére szántam magam. Vettem ajándékba szép fekete csavart az ál-légbeömlőhöz a kék gépre is (ha már ott jártam), ugyanis kezdenek azok szépen rozsdállani.
 Garázsba visszatérve kellett még egy alátétet faragni az ötödik fedél csavarnak, majd összerakás, öröm és bódottá'. :)

 Ancsa közben nekiállt és kifényesítette a kék vizipókot, majd a fehér is kisebb mosáson esett át. A flotta végre ismét teljes, hogy melyik pókkal indulunk a nyári talira, az még nekünk is jó kérdés. :D

U.i.: most hogy "üzembiztosra" sikerült végre hegeszteni a karbi fedelét, reménykedünk, hogy a következő "motorbanyúlásos" dologra többet kell várni, mint 2 év. Kíváncsi lennék hogy ha ez (az előző tulajok szerelőinek gányolása) nem jelentkezik, mennyi ideig ment volna szerelés nélkül. 8)
Mosogatás után :)

Kommentek

Plósz Gyula

lehet hogy sokan hülyének néznek de jobban áll a kéknek a lemezfelni ;) :)

VadMacs

Plósz Gyula #36222:
lehet hogy sokan hülyének néznek, de azóta a futómû is érezhetõen kevésbé van terhelve... :)

Subbass

VadMacs #36223:
Plósz Gyula #36222:
én akkor is az alura szavazok/tam..meg vannak még? vagy mit csináltál velük?

VadMacs

Subbass #36230:
még megvannak, de már van gazdájuk 8)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!