2010.02.19. Péntek

Vettem vasat! :)

Némi rozsdával meg Debica Frigo gumival megszórva. :)
Történt hogy a fényező egyik ismerősénél bontóba vonult egy kispolszki, és megmaradt pár kacat. Beharangozták hogy van 4 téligumis felni, érdekel e. Mondom persze, gondoltam legalább olcsón megúszható hogy papucson álljon a fehér vizipók, amikor mennek majd szinterezésre a felnijei. Aztán nagy csönd, egy ideig semmi. 1 hete már kerestek hogy akkor mi van, viszem e vagy sem, meg már nem 4 ezres az ára, de nem tudni pontosan mennyi. Hétvégén aztán 8 lett a 4 -ből, én meg mondtam hogy max 6 ezrest adok, mert spórolnom kell ugye meg ilyenek. Tegnap el is mentem értük, íme a zsákmány. :)
 Természetesen megvizslattam mennyire rozsdás, de a felnik a kinézet ellenére (egyik eléggé rozsdállik) menthetők. Természetesen homokolás meg szinter lesz a sorsuk.

Apropó szinter: a fehér vizipók felnijeit gondoltam megpróbálom csak fényeztetni, de csak a fényezés jóval drágább lenne mint egerszegen a homokolás + szinter együtt. Most hogy megint a munkanélküliek táborát gyarapítom, marad az olcsóbb megoldás. :)

Amúgy nem történik szinte semmi. Perpill hűtési gondok miatt nagyrészt áll az autó, a másik ok hogy kissé hideg volt ahhoz hogy én a garázsban szerelgessek órákig. Amint jobb idő lesz, Csanak tanácsaival felszerelve megyek orvosolni az amúgy azonosított hibát.

Kommentek

Andrei

hehe, szép, én decemberben vettem 5 ilyet 10-ért, azt hittem bomba üzletet csináltam :) az én felnijeim amúgy sokkal rozsdásabbak

Horváth András

Ezek gyári Polski felnik gyári méretû gummával? Elég jó vásárnak tûnik. :)

VadMacs

Andrei #41659:
elsõ képen a bal felsõ is az, a sarokban látszik. A másik 3 hasonló a jobb felsõhöz. :)

Horváth András #41660:
olyasmi. Gumik állítólag alig voltak használva, bár majd a nagyokosok megmondják hogy szerintük igaz e. :)

Buszos Petya

4 db kulturált állapotú Frigo, felnin, 6-ért? Szerintem ez nem rossz üzlet. Csak a szerelés lenne ennyi, ha nem lehúzós gumisnál felraktod a téli kerekeket.

Felni felületkezelsére jobb is a szinterezés, mint a fényezés, mert a mechanikai hatásoknak jobban ellenáll. Kivétel az alufelni, mert annak kilágyulhat az anyaga a hõkezelés hatására...

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!