2010.03.08. Hétfő

Az elmúlt hetekben nem várt okok miatt kevesebbet tudtam a gép környékén tanyázni. Költözködés, meg némi lustaság (fényképezőgép akksit nem töltöttem időben) miatt alig készültek képek. Aztán amint végeztünk a költözéssel, azon kaptam magam hogy a kisautó lenn van a fényezőnél, és már dolgoznak rajta. :)

Most hogy újra nem kell dolgoznom, volt időm bőven, szóval csak összejött az akksi feltöltése, így amikor utoljára voltam a helyszínen, végre ismét készültek képek. Jelen állapot szerint már készítik elő fényezésre - végre valami haladás. Jó érzés újra "egyben" látni a kasztnit. :)

Motorral kapcsolatban is van haladás, de azt majd kap egy külön bejegyzést, ha összegyűlik annyi info. :) A motor gyakorlatilag összerakható lenne, de Csanakkal együtt még mindig várjuk a Motopol -tól (asszem' pár hónapja) megrendelt alkatrészeket. Ebben vannak olyan dolgok mint pl főtengely szimering, vezérműlánc, stb., minden más megérkezett vagy elkészült.

U.i.: mielőtt valaki szemfüles megjegyzi, nem volt tervezve teljes fényezés, azaz a lehetőség erre elúszott még tavaly (az év végi kórház meg az újbóli kirúgás miatt meg pláne), inkább a motor és a normális alkatrészek beszerzését erőltettem. Bevállaltuk, minden esetleges következményével.
Homlokfal megmaradt, pár kisebb hiba miatt nem selejteztettem Hátul peremeket cseréltettem Kiegyenlítő még benn van, a motortér most kivételesen üres (lásd átvertek ezzel a fehérnél)

Kommentek

THONY

olyan volt a fotón az eleje hirtelen mintha krómoztad volna :D Kafa kitartást!

Laceeee

a hátsósárvédõ és a küszöb találkozása nem sikerült a legszebbre. így filleren keresztül is kiüt rajta.
Lakatosmunkára kíváncsi lettem volna gitt nélkül.

obrotka gyula

Laceeee #42194:
Láttam ennél sokkal szarabbat is már. :) Mondjuk tényleg nem lett a legszebb.

Horváth András

Basszus, úgy kívánja az oldalsó légbeömlõ az eltûntetést. Hülye voltam, hogy nem csináltam meg, pedig a kiegyenlítõ tartály csavarjait a lámpa felõl is lehet kezelni, csak akkor nem néztem meg jól.
Hömlökfal még a gyári?

VadMacs

Horváth András #42206:
homlokfal (hömlökfal? :D ) gyári, csak apróbb sérüléseket kellett javítani, illetve arrafelé eleve lezúzott volt a fényezés. Akksi tartó az kissé herótos volt, az ki lett vágva, és nem is került bele gyári megoldás. Egy kiszerelhetõ mûanyag tálcát kapott, így alatta kényelmesen lehet dolgozni (takarítani vagy fémet kezelni), ha nincs épp beszerelve. :)
Amúgy meghallgattam ennek az (ál)légbeömlõnek a panaszait (légszomja van mert mostanában nem mozdult az autó), de nem mondta hogy le akar kerülni a géprõl, sõt kifejezetten jól érzi magát. :D Ugyanígy nem kerülnek le az elsõ szélvédõ alatti kopoltyúk sem, de azok színre lesznek fújva (gyakorlatilag a fehérrõl lesz lemásolva a színösszeállítás).
Amúgy jelen álláspont szerint, mivel emberünk kellõen jól félreértelmezte a megállapodást, nem falazta be a díszlécek helyeit. Emiatt aztán változik pár dolog a színösszeállításban. Az ál-légbeömlõk feketék lesznek, a korábbi színrefújós terv helyett. :)

THONY #42192:
nincs króm. Teccett volna, mi? :)

Laceeee #42194:
obrotka gyula #42197:
ez jött össze, most hiába is akarnék ugrálni hogy máshoz viszem, sajna fogy nagyon a lóvé - sz*r dolog ha egyszerre kell erre is áldozni, meg munkanélküliként tengõdni. Plusz a fehér is esedékes lesz, a sokat emlegetett elb*szott felújítás miatt. Azaz azon dolgok miatt, amiket a jómunkásember anno elsikkasztott (nem csinálta meg, vagy nem úgy ahogy kértem).
Amúgy ez nyugtat engem is, hogy láttam ennél sokkal sz*rabbat is, itt viszont meg sem próbáltak próbáltak lerázni, láttam mindent amire kíváncsi voltam (max képek nem készültek).

Horváth András

VadMacs #42210:
Az mondjuk nem árt a pofájának, ha marad fekete a ablak alatti két beömlõ, színre fújva - mint ahogy azt már említettem - nem szép. (Tudom, hogy szerinted de. :) ).
Díszlécek maradnak? Hát ha úgy látod jónak... Mondjuk ehez a sötét kék színhez nem igazán passzolnak, eltûntetve egységesebb lenne a kocsi. Fehéren viszont jól mutatnak.

VadMacs

Horváth András #42211:
a szélvédõ alatti kopoltyúk ha nem állnak jól színre fújva, akkor az összes léges is szarul néz ki, mert ott egyenszínû? :D

Kb akkor derült ki hogy nem lett behegesztve, amikor kirúgtak, ezért végül spórolás miatt döntöttem a díszlécezés mellett.

Horváth András

VadMacs #42213:
Ezt te sem gondoltad komolyan, látom. :D (Remélem... ;) :) )

VadMacs

Horváth András #42214:
a spórolást vagy a szélvédõ alatti részt? :)

Horváth András

VadMacs #42216:
Ja, a szélvédõ alatti részt, így van. Nem voltam egyértelmû, párdóónn... :)

VadMacs

Horváth András #42218:
jó az, ne szekáld. Ez legalább nem veszítette el... :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!